Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
chladnicka na vino / foto: shutterstock

Vinotéka je funkční ozdobou každé domácnosti

Zvažujete-li nákup domácí vinotéky do vaší domácnosti nebo chcete-li překvapit svého partnera originálním dárkem, vsaďte na kvalitu renomované značky s těmi nejlepšími parametry.

Ne každý přístroj bude splňovat vaše požadavky, např. bude chladit víno na příjemnou teplotu, mít tichý provoz a nízkou spotřebu. Nepořizujte si tedy chladničku na víno, aniž byste si podrobně neprostudovali nabídku, pomoci vám může i test vinoték a některé z nejnovějších hodnocení této kategorie domácích spotřebičů.

Vinotéka se stane členem vaší rodiny

Klasické domácí vinotéky neslouží pouze ke svému účelu, ale mohou být luxusním a elegantním doplňkem ve vašem interiéru. Moderní krásně podsvícené modely nabízejí možnost chlazení vinných nápojů ve 2 zónách s nízkou spotřebou energie. Ne každý je šťastným majitelem sklepa, a tak je lednice na víno velice příjemnou záležitostí, jak si vychutnat oblíbené nápoje vychlazené na ideální teplotu. Pro správnou archivací vína je zapotřebí splnění několik podstatných podmínek, a to jsou kromě požadované teploty také vlhkost, tma a regulace čistého vzduchu. Stylová domácí vinotéka může být umístěna v kuchyni, kanceláři či v obývacím pokoji, jistě se stane nepostradatelným pomocníkem.

Lednice na víno od předních světových výrobců

Před samotným nákupem si ujasněte, jak velká by chladnička na víno měla být a kolik lahví se do ní má vejít. Dále jsou tyto přístroje rozdělovány podle typu chlazení na kompresorové a termočlánkové, mohou být zabudované, závěsné a volně stojící a také se dělí na jednozónové a dvouzónové pro chlazení červeného a bílého vína. Zajímat by vás měla také energetická náročnost a hlučnost. Některé přístroje vlastní dotykové ovládání, osvětlení, zámek a zvukovou signalizaci. Specializovaný prodejce vám jistě poradí s výběrem a doporučí vám tu nejlepší vinotéku na míru. Chladnickanavino.cz je dodavatelem kvalitních domácích vinoték známé značky LIEBHERR a je rovněž výhradní prodejce značky DUNAVOX, která vychází aktuálně nejlépe ve spotřebitelských testech, v recenzích na Heuréce a dalších odborných webech. V případě zájmu o odbornou konzultaci volejte na číslo +420 605 727 860.

K tomuto článku není otevřena diskuze