Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
obr 1 / foto: https://www.byty-palackeho.cz

Nechte se obejmout historií – doma nebo v práci

Zdařilá, citlivá rekonstrukce historického domu z 30. let minulého století v centru Olomouce a v blízkosti Čechových sadů vytvořila z krásné budovy ideální místo pro bydlení i podnikání.

Možnost pronájmu je jedinečnou příležitostí, jak získat bydlení v historickém centru, obklopeni kulturní tradicí, občanskou vybaveností a klidem v blízkosti zeleně. Nově zbudované bytové a administrativní centrum Byty Palackého je aktuálně nabízeno s možností dvacetiprocentní slevy na nájmu v případě rychlého jednání.

Pronájem bytů - Olomouc

Pronájem bytů Olomouc – Byty Palackého jsou součástí projektu CREAM HOME, jenž se soustředí na uspokojení poptávky po slušném bydlení – bydlení v solidním prostředí a za rozumných finančních podmínek – a zároveň uchovávání jedinečných stavebních a architektonických skvostů, jež by upadly v zapomnění nebo by byly srovnány se zemí kvůli nedostatečnému zájmu architektů, zastupitelů i památkářů. Výstavba bytových jednotek a prostorů k podnikání jde v současnosti stranou, ustupuje se developerům stavějícím ohyzdná prosklená administrativní centra a zapomíná se na základní lidské potřeby.

Komerční prostory a byty k pronájmu od října 2017

V olomouckém bytovém domě Byty Palackého 17-19 si zájemci můžou vybrat bydlení podle svých finančních a časových možností, počítá se s krátkodobými i dlouhodobými pronájmy bytů pro přechodné obyvatele či zaměstnance v Olomouci. Kanceláře a komerční prostory jsou připraveny k nastěhování od října 2017. Neváhejte tedy s možností pokračovat ve svých podnikatelských aktivitách přímo v centru Olomouce.

Sleva na nájemném pro nejrychlejší zájemce

Zájemci o alespoň roční pronájem bytů mají nyní poslední možnost, jak využít ojedinělé slevy dvaceti procent z nájmu, pokud podepíšou smlouvu do 30. září 2017. K dispozici jsou byty 2+kk a 3+kk, jež jsou připraveny k nastěhování prvních nájemníků v říjnu 2017. Dlouhodobé pronájmy jsou zvýhodněny o zařízení bytu na klíč, kdy si nájemce platí nájemné a fixní částku za vybavení. Detailní popisy jednotlivých bytových jednotek, vybavení, možnosti parkování, zařízení i zabezpečení objektu jsou na stránkách www.byty-palackeho.cz. Neváhejte s podpisem smlouvy, ať můžete nasávat historickou atmosféru obklopenou kulturou již tento podzim.

K tomuto článku není otevřena diskuze