Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
nachlazení ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Nachlazení, únava a deprese – jak jim nejlépe čelit?

S příchodem podzimu pravděpodobně mnoho z vás pociťuje nedostatek energie, o slovo se hlásí nachlazení a virózy. Někdy ovšem nejde jen o sezónní záležitost, ale o chronický stav. Zamyslete se, jestli vašemu organismu něco nechybí.

Nedostatek vitamínů a minerálů

Aby naše tělo optimálně fungovalo, měli bychom mu zabezpečit dostatek zdraví prospěšných látek, ať už v podobě vyváženého jídelníčku, v němž nechybí ovoce a zelenina, nebo s pomocí doplňků potravy. Ne vždy se však organismu podaří načerpat dostatek hořčíku, vápníku, železa a dalších minerálů ze stravy a přípravků z lékárny. Často pak zaberou čistě přírodní složky z receptů našich babiček a novodobé homeopatické léky. Jedním ze zajímavých přírodních přípravků, působících proti opakujícím se nachlazením, chronické únavě a psychickému i fyzickému vyčerpání, jsou také Schüsslerovy soli.

Schüsslerovy soli uzdraví váš organismus

Vnímáte-li na sobě únavu, trápí vás dlouhodobý stres, pozorujete, že vaše vlasy, nehty a pleť uvadají, nebo se nachladíte i při sebemenším deštíku, je na čase najít vhodnou pomoc. Schüsslerovy soli jsou vhodným homeopatikem pro každého – doplní minerály, uzdraví vaše tkáně a podpoří správné fungování organismu. Jejich efekt je cílen přímo na buňky, takže dosahují skvělých výsledků. A přitom nemají vůbec žádné vedlejší účinky, takže je mohou užívat i těhotné ženy.

Správnou léčbu vyčtete z tváře

Pravděpodobně vás neudiví, že nedostatek minerálů v organismu se nejprve projeví na obličeji. Změny na kůži jsou nepříjemné, jelikož kvůli nim působíte nezdravě, ale pomohou vám odhalit problém. Konkrétní tkáňovou sůl si vyberete na základě vizuální diagnostiky. Je vaše kůže našedlá, zažloutlá, suchá či mastná? Dělají se vám kruhy pod očima? Každý případ znamená nedostatek jednoho z minerálů, vám bude stačit pouze nasadit vhodnou sůl a problémy brzy zmizí. E-book „Schüsslerovy soli – Vizuální diagnostika“ od Mgr. Ludmily Spáčilové vám pomůže najít to nejlepší řešení.

K tomuto článku není otevřena diskuze