Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
náplně do tiskárny ilustrační obrázek / foto: shutterstok

3 tipy, jak ušetřit na náplních do tiskárny

Hledáte cesty, jak snížit náklady za pořizování kancelářských věcí? Vhodnou volbou může být správný výběr náplní do tiskáren. Jaké druhy existují?

V článku vám poradíme tři tipy, jak ulehčit rozpočtu bez snížení kvality tisku.

Vyberte si kvalitní kompatibilní náplně

Řada lidí sází pouze na značkové inkoustové kazety přímo od výrobce konkrétní tiskárny. Ty jsou však často zbytečně drahé, takže ve výsledku se vám zvýší cena tisku jedné strany. Tyto jednotlivé drobnější výdaje se následně sčítají a vzniká poměrně velká částka, kterou můžete ušetřit. Při výběru kompatibilní inkoustové náplně je nutné zvolit vhodný typ a kvalitního výrobce. Drobnou nevýhodou může být o něco kratší výdrž některých variant tonerů, ovšem není to pravidlem. V případě, že budete něco takového pozorovat, jednoduše si příště vyberete jiného výrobce.

Nákup do zásoby

Ideální příležitostí pro ušetření jsou nejrůznější slevové akce. Pomoci mohou také nákupy většího množství za velkoobchodní ceny. Z toho důvodu je dobré plánovat nákup v rámci celé firmy, případně se domluvit s ostatními a vytvořit hromadnou objednávku. Dalším bonusem je i fakt, že zaplatíte pouze jedno poštovné v porovnání s neustálým posíláním menšího množství kusů tonerů do tiskáren. Na druhou stranu je však dobré kupovat pouze několik sad do zásoby a nepřehánět to, protože při nevhodném skladování by se mohly náplně znehodnotit.

Nejlevnější nabídky z internetu

Velké množství nejrůznějších typů tonerů za přijatelné ceny najdete například v tomto e-shopu Kante.cz. Kromě náplní do tiskáren můžete využít výhodných cen a rychlého dodání u dalších věcí využitelných v kancelářích. Když si to po několika objednávkách spočítáte a porovnáte s běžnými cenami, jistě budete překvapeni rozdílem. Zaměstnanci budou navíc rádi, že mají dostatek kvalitního materiálu pro práci.

K tomuto článku není otevřena diskuze