Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
zahradní párty stany ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Připravte se na sezonu zahradních párty. Co vše nesmí chybět ve vaší výbavě?

Jaro se nezadržitelně blíží. A mnozí z vás se již určitě těší na krásnější počasí a možnost pořádání venkovních akcí na vaší zahradě.

Abyste si je ale ve společnosti rodinných příslušníků, přátel nebo třeba kolegů z práce náležitě užili, je třeba mít k dispozici patřičné vybavení, bez něhož se žádná párty neobejde.

Párty stan vás ochrání před nešvary počasí

Ačkoliv na jaře a v létě můžete doufat v teplejší počasí, které vám umožní pořádat akci v přírodě, vždy je lepší počítat s variantou, kdy bude třeba pršet či foukat silnější vítr. Pobyt venku pak nemusí být zrovna příjemnou záležitostí.

Dobré zázemí si zajistíte pořízením kvalitního zahradního párty stanu. Může se jednat o jednoduchý a levný přístřešek s plastovou konstrukcí, který má pouze vrchní stříšku. Takovýto stan se dá sehnat za pár stovek korun. Pro větší akci a zajištění potřebného komfortu hostů je pak lepší investovat do robustnějších variant, jež mají například i boční stěny a pevnější ocelovou konstrukci.

Pořádná akce se neobejde bez dobrého jídla

Důležitou součástí každé pravé venkovní párty je bezesporu pohoštění. A není nic lepšího nežli využít špičkových zahradních grilů. Ať už plynových, na dřevěné uhlí či elektrických. Na dobrém grilu vytvoříte spoustu lahodných pokrmů, které vaše hosty uspokojí po chuťové stránce.

Po jídle si každý rád odpočine na lehátku

Na zahradě se dá samozřejmě i během párty odpočívat a slunit. Přítomní ale určitě nebudou chtít ležet jen tak na zemi. Proto není na škodu si v rámci vybavení pořídit i moderní zahradní lehátka. Ideální jsou ta, která se dají polohovat. Člověk si pak na nich lépe odpočine, nebolí ho záda, trup, případně končetiny.

Vybavení na zahradu je takřka nepřeberná škála. Kromě lehátek, grilů či párty stanů se dají pořídit například slunečníky, samozřejmostí jsou pak třeba stolky. Investice do zahradního nábytku a potřeb určitě není na škodu, vždyť je máte možnost využít prakticky od začátku jara až do podzimu.

K tomuto článku není otevřena diskuze