Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vysněný dům / foto: shutterstock

Stavba či rekonstrukce svépomocí? Na to raději zapomeňte!

Plánujete rekonstrukci, opravu, nebo kompletní stavbu nového domu? Pohráváte si s myšlenkou, že vše zvládnete sami bez odborné pomoci? Dobře své rozhodnutí zvažte, ukvapenost se nemusí vyplatit!

Přežitek z dob minulých 

Stavět nebo rekonstruovat svépomocí - to byla dříve naprosto běžná záležitost. Tu vypomohl soused, tu někdo z rodiny. Stavělo se, pokud byly finance, jestliže došly, stavba stála a čekalo se, až se zase našetří. Není divu, že se pak takové práce táhly někdy i několik desítek let a často nebyly dokončeny vůbec. Dnešní doba rozhodně takovému počínání nakloněna není. Zatěžovat známé či příbuzné, kterým jsme pak za jejich pomoc zavázání, čerpat dovolenou z práce, kterou strávíte na stavbě, vybírat vhodné stavební materiály, v jejichž široké nabídce se amatér těžko vyzná. To jsou jedny z hlavních argumentů, proč se raději obrátit na profesionály.Ti se postarají o vše potřebné a vy ve výsledku zjistíte, že díky nim ušetříte jak finance, tak i čas.

Jak vybrat spolehlivou a důvěryhodnou firmu?

Internet vám nabídne velké množství firem, které se zabývají různými stavebními pracemi, při výběru je ale dobré řídit se dlouhodobými zkušenostmi, všestrannou nabídkou a kladnými referencemi spokojených klientů. Výše zmíněné body splňuje firma Lotabel, což je společnost, která působí na trhu již více jak 10 let. O její kvalitě vypovídá i spolupráce se společnostmi 4. Majetková, SBD Pokrok, nebo SNEO, a.s., kladné reference si můžete ověřit na jejich internetových stránkách. 

Trvejte na komplexních službách!

Pokud je pro vás zrovna aktuální rekonstrukce koupelny Praha, nejde jen o to, najít kvalitního řemeslníka. Potřebné jsou zároveň instalatérské či topenářské a plynařské práce. Kvalitní zednické práce v Praze jistě oceníte při stavbě domu. Potřeba bude i práce dalších řemeslníků - klempířů a pokrývačů, zámečníků, podlahářů či elektroinstalatérů. Společnost Lotabel zajistí propojení všech služeb i s časovým harmonogramem a vzájemnou návazností, takže veškeré řemeslné práce proběhnou v co nejkratším termínu.

Jen stavbou to nekončí

Služby společnosti Lotabel jsou natolik rozsáhlé, že se postarají také o správu a údržbu objektů a nemovitostí. V případě potřeby vyřeší opravy střech, zajistí zámečnické či sklenářské práce, problémem není ani údržba zeleně. Jsou to zkrátka profesionálové, na které se můžete spolehnout.

K tomuto článku není otevřena diskuze