Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Svatevní dar / foto: www.giftishop.cz

Svatební přání je dárek sám o sobě

Ne tedy ten klasický svatební dar, ale rozhodně to je věc, která má své kouzlo i váhu. Vlna předtištěných srandiček na účet budoucího soužití páru je už pasé.

I když většina lidí má humor ráda, v tento den opravdu nechtějí, aby si z nich někdo utahoval. Je to významný den pro novomanžele, jejich rodiny i přátele, a takový si ho chtějí pamatovat. Vhodně zvolené přání jim to pak bude připomínat celý život.

Momentálně jsou nejoblíbenější textově čistá svatební přání s elegantním promyšleným designem. Kartička, na níž je vidět, že není prvoplánově sentimentální, je spíš malým uměleckým dílem, pod které se hrdě podepíšete. Takové přání nikdy neskončí v koši na tříděný odpad, ale bude stálou ozdobou svatebního alba. Rozhodně si dejte záležet na jeho výběru.

Jemná romantika

 

 

 

 

 

 

 

 

Veselé a roztomilé

 

 

 

 

 

 

 

 

Tohle přání letí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My jsme si nejvíce oblíbili tohle přáníčko ze svatební kolekce Giftisima je totiž inspirované mozaikou, která v nás evokovala barevná vitrážová okna kostelů, kde se většina svateb odehrává. Přání je dílem českých designerů a je ručně ozdobené kamínky Swarovski. Jednoduché, stylové, krásné, co říkáte?

Pokud se vám líbí tato přáníčka, sledujte nás na:

 

 

  

K tomuto článku není otevřena diskuze