Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
solární osvětlení / foto: www.ledsviti.cz

Solární světlo Philips – nejmodernější design značkové kvality

Chcete mít kvalitně osvětlenou zahradu bez spotřeby elektrické energie?

Vyzkoušeli jste už levné NoName produkty, které se vám po několika týdnech rozpadly, svítily „intenzitou“ několika světlušek, přestaly fungovat při prvním silnějším dešti či mrazu a skončily v popelnici? Máme pro vás řešení. Se zárukou až 5 let, značkovou kvalitou, a designem, kterým překvapíte své sousedy!

Venkovní osvětlení bez nákladů na instalaci, bez spotřeby elektřiny, bez kabelů a baterií: solární světla pro zahradu. Není to jen o ceně a designu, solární světla mohou být také použita velmi různými způsoby. Jako osvětlení cest, dekorativní světelné prvky nebo reflektory jsou k dispozici zcela odlišné modely.

Tématem tohoto článku je high-tech sloupkové svítidlo Philips myGarden Dusk s vysokokapacitním solárním panelem a velmi efektivními diodami LED, které společně vytvářejí dlouhotrvající světlo s vynikajícím světelným tokem 100 lumenů, kterým v noci osvítíte několik m² po dobu až 6 hodin.

Svítidlo lze instalovat buď montáží k pevnému podkladu nebo zapíchnutím do země pomocí přiloženého hrotu. Výška solárního světla je 85 cm.

- Zapne se automaticky po setmění, nebo lze ovládat pomocí vypínače.

- Zdroj (LED) je součástí balení.

- Energetická třída: A++.

Barevná teplota světla je 2700 Kelvinů, nabízí tedy hřejivé bílé světlo vytvářející útulnou atmosféru.

Toto solární svítidlo Philips je navrženo speciálně pro vlhká venkovní prostředí. Bylo podrobeno přísným testům, které ověřily jeho voděodolnost. Stupeň krytí IP se popisuje dvěma údaji: první označuje stupeň ochrany proti prachu a druhý proti vodě. Toto venkovní svítidlo je zkonstruováno se stupněm krytí IP44: je chráněno proti stříkající vodě a jedná se o výrobek nejčastěji a ideálně používaný ve venkovním prostředí.

Svítidlo Philips myGarden Dusk vás zbaví náročné a někdy problematické práce s venkovní instalací, protože jejich umístění v zahradě vyžaduje jen několik minut – dokonce i v případě, že jste venkovní osvětlení nikdy neinstalovali. Odpadají totiž starosti s napájecími kabely a máte k dispozici spoustu flexibility při umístění, protože se nemusíte omezovat na prostor blízko zásuvky.

Díky funkci den/noc se toto venkovní svítidlo automaticky zapne, když se venku setmí. Tuto jedinečnou funkci můžete využít pro dlouhé letní večery nebo kvůli bezpečnosti.

Solární světlo lze instalovat buď montáží k pevnému podkladu nebo zapíchnutím do země pomocí přiloženého hrotu.

 

Vybalujeme naši novou solární lampu

Po vysunutí sloupkového svítidla z krabice najdeme jen pár potřebných částí, které i bez návodu (nicméně je součástí balení) spojíme rychle dohromady. Příslušenství tvoří pouze hrot pro zapíchnutí světla do země, pokud je nechcete pevně přidělat k zemi, např. na vaši přístupovou cestu a akumulátor.

Shrnutí, hodnocení

V této cenové kategorii (ano, levné světlo to není, ale už můj děda kdysi říkal, „nejsem tak bohatý, abych si mohl dovolit kupovat levné věci“, a měl pravdu) získáte špičkové solární světlo, které vás jistě nezklame a dlouho vydrží. Philips prostě osvětlení umí! Naše hodnocení vypadá nakonec tedy takto:

- DESIGN: 8,5/10

- ZPRACOVÁNÍ: 9,0/10

- SVÍTIVOST/DOBA SVÍCENÍ: 9,25/10

- VELIKOST/KVALITA SOLÁRNÍHO PANELU: 9,5/10

- CENA: 8/10

CELKEM: 8,85/10

Den&Noc „1. zkouška“

Technické parametry:

Text + foto: LEDsviti.cz

 

K tomuto článku není otevřena diskuze