Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kia Ceed / foto: www.kiakladno.cz

Nové auto se zárukou kvality a rozumné ceny? Jedině Kia

Pokud přemýšlíte nad koupí nového auta a chcete skloubit bezvadné jízdní vlastnosti s designem a příjemnou cenou, pak zvolte vůz Kia. Nehledejte kompromis, když můžete mít vše, co od automobilu očekáváte.

Kia Sportage

Kia Sportage charakterizuje dynamická jízda a komfortní interiér, které uspokojí nároky nejnáročnějších řidičů. Nízko posazená přední maska spolu s vysoko umístěnými světlomety působí robustně, a vy tak máte oprávněný pocit jistoty. Svižnou, zároveň však hospodárnou jízdu vám umožní vznětový či zážehový motor. Je jen na vás, jaký zvolíte.

Kia Ceed

Elegantní, přesto vůz plný života, to je Kia Ceed. Na první pohled vás upoutají přední xenonové světlomety. Báječnou výhodou je vnitřní prostor vozu, který se řadí k největším ve své třídě. Vychytávkou je pak dvouspojková převodovka, jež umožňuje rychlé řazení bez ztráty účinnosti. Nejen ženy jistě ocení parkovacího asistenta. Ten dokáže najít vhodné místo k zaparkování s ohledem na rozměry auta, a dokonce zaparkuje za vás!

Kia Stonic

Sportovně vyhlížející Kia Stonic vás zbaví stresu při jízdě po městě. Nadchne vás pohotovými reakcemi, komfortním prostředím interiéru i vnějším designem vzbuzujícím respekt u ostatních řidičů.

Kia Rio

Vůz Kia Rio prostě nepřehlédnete. Zaujme vás přední maska, oku lahodící linie přitáhnou vaši pozornost. Interiér poskytuje řidiči mimo jiné třeba vyhřívané sedadlo a volant. Asistenční systém pak pomůže ke klidné jízdě. Je schopen upozornit na případná nebezpečí.

Kia Optima

Nová Kia Optima je synonymem luxusu. Ryze elegantní exteriér báječně koresponduje se stejně kvalitními materiály interiéru. Kůže, vkusné doplňky, víc než dostatek prostoru. Chytrá přístrojová deska orientovaná na řidiče a možnost bezdrátového nabíjení mobilního telefonu jsou příjemným bonusem.

Zaujaly vás vozy Kia? Neváhejte a vyzkoušejte je na vlastní kůži. Objednejte si v MKD Kladno testovací jízdu.

K tomuto článku není otevřena diskuze