Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dívka a moře / foto: perfektniobrazy.cz

Prázdné stěny? Oživit je lze snadno

Připadá vám, že je interiér vašeho domu nebo bytu až příliš sterilní? Pokud ano, je vhodné ho něčím oživit. Pokud zde máte jenom prázdné stěny, je nejvyšší čas začít přemýšlet nad vhodnou dekorací.

Abyste nemuseli přemýšlet nijak složitě, přinášíme vám výčet zajímavých tipů.

Samolepky jsou hitem

Začneme tím, co aktuálně jasně dominuje. Jsou to samolepky na zeď. Jejich lákadel je více než dost. I proto je v interiérech najdete stále více. Trendy samolepky na stěnu do domu nabídnou i široký sortiment různých motivů. Můžete vybrat ten, který je vám blízký, stejně jako ten, který se dokonale hodí do konkrétní místnosti – třeba do ložnice, či obývacího a dětského pokoje. Nejde ale o jejich jedinou přednost. Jakmile je budete mít doma, oceníte i několik dalších, kam patří:

- Příznivá pořizovací cena

- Snadné nalepení

- Vysoká kvalita

Obrazy jsou klasikou

Jdeme na tip číslo dvě. Ten můžeme označit za variantu klasickou. Jedná se o obrazy. Samozřejmě i tady šel vývoj kupředu. Zapomeňte na krajinky v masivním rámu a pořiďte si něco modernějšího. Třeba abstraktní motivy, které dnes táhnou hlavně v moderních interiérech. A kam pro ně? V podstatě nikam, jelikož i obraz dnes koupíte online. A to na Perfektniobrazy.cz, kde vás čeká jak pohodlí nákupu, tak hlavně i jistota bohatého výběru, a to všechno také za velmi příznivé ceny. Mnohem lepší, než v galeriích.

Tapety nezklamou

I ty jsou zajímavou cestou, jak interiér uživit. Neradíme však vytapetovat celou místnost. Radíme využít tapetu jenom jako zajímavou moderní dekoraci. A to v tom směru, že ji umístíte buď jenom na jednu stěnu, nebo třeba za váš gauč, či na jiné místo. Dnes jsou hitem samolepící tapety, které nabídnou nejenom bohatou nabídku zajímavých motivů, ale i jistotu snadného použití. I tato třetí cesta je v poslední době poměrně výrazně populární a je vhodné se o ni zajímat.

Prázdné stěny? Oživit je lze snadno

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!