Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robbie Williams / foto: robbiewilliams.com

Robbie Williams chce být agent Mulder

Ano, slavní lidé mají různé vrtochy. Někdo blbne se scientologií, další rád mladé hochy a Robbie Williams se zajímá o mimozemskou civilizaci. V nedávném rozhovoru prohlásil, že by se chtěl v budoucnu věnovat ufologii.

Dost vyjeveně koukala zřejmě zpěvačka Joss Stone, když si do svého rozhlasového pořadu pozvala zpěváka Robbieho Williamse. Ten mimo jiné užaslé pěvkyni sdělil, že ho velice interesuje jakýkoliv projev mimozemské civilizace a zcela vážně ji tvrdil, že hodlá praštit se zpěvem a začít se zabývat studiem UFO.

Dokonce se jal konsternovanou moderátorku lanařit do svého týmu. „Mohli bychom být jako Mulder a Scullyová,“ nabízel.

Viděl UFO
Robbie údajně své zkušenosti s paranormálními jevy má, při nedávném natáčení v Los Angeles prý na vlastní oči viděl velký pás černého světla. Když pomineme kuriózní slovní spojení „černé světlo“, nabízí se samozřejmě otázka, čím se dobrý Robbie při práci dopoval.

Další otázka je rovněž nasnadě – nakolik Williams své momentální nadšení pro UFO myslí vážně a nakolik je to jen fór. O popové superhvězdě je ostatně známo, že trpí psychickými problémy, upadá do depresí a podobní lidé často hledají útočiště v sektách, církvích a podobných věcech.

Robbie ostatně už před časem prohlásil, že mu není nesympatická myšlenka scientologie a byť se ještě do jejích tenat nevydal, měl k tomu poměrně blízko. Dnes to ale vypadá spíš na Vesmírné lidi...

Ať už to ale s amatérským záhadologem dopadne jakkoliv, jisté je, že v současné době pracuje na novém albu, které by mělo přebít pachuť na patře, kterou zanechal poslech zatím poslední Robbieho desky Rudebox. A kdo ví třeba je hláška o ufologii jen další z rafinovaných reklamních tahů. V dnešním světě šoubyzu je už dovoleno naprosto vše.

Věříte, že existuje život ve vesmíru?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 34