Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Molo Lipno / foto: mololipno.cz

Objevte krásu luxusního bydlení přímo na břehu Lipna

Vždy jste toužili mít z ložnice výhled na stříbrnou hladinu, kde se v poryvu větru ladně pohupují plachetnice?

Máte rádi procházky přírodou a uklidňuje vás pozorování západu slunce? Pokud ano, následující řádky Vás přenesou na břeh Lipna do šumavské přírody.

Co nabízí okolí Lipenské přehrady

Lipno obklopuje z každé strany Národní park Šumava s pestrou druhovou biodiverzitou. Budete-li si chtít výlet v parku okořenit, vyrazte do korun nejvyšších stromů prostřednictvím unikátní dřevěné stezky. Z této perspektivy máte celou Šumavu jako na dlani. V případě, že dáváte přednost kultuře, stačí nastartovat auto a udělat si výlet do Českého Krumlova vzdáleného pouhých 30 kilometrů. Ten vám poskytne kulturní vyžití jako málokteré město v ČR. Kromě významných historických památek se zde každoročně v létě odehrává Mezinárodní hudební festival, kde vystupují největší hvězdy současné hudební scény.

Na Lipno a Šumavu můžete v každém ročním období, vždy Vám má co nabídnout pro Váš aktivní i relaxační odpočinek a vyžití. Na jaře a na podzim láká na golf, turistiku, cyklistiku či jízdu na koních. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů – plavání, jachtingu, surfingu, vodních skútrů či sportovního rybolovu. V zimě nabízí téměř 12 kilometrů sjezdových tratí, lyžařskou a snowboardovou školu, známý snowpark, běžecké tratě a největší dětské lyžařské hřiště v České republice. Na náročnější lyžaře čeká hned za hranicemi s Rakouskem skiareál Hochficht se svými 21 sjezdovkami v délce přes 20 kilometrů a službami srovnatelnými s věhlasnými alpskými resorty.

Místo pro aktivní lidi i romantické snílky

Přímo na břehu Lipna vyroste luxusní rezidenční komplex MOLO Lipno Resort, jehož součástí bude stopadesátimetrové molo s jezerním vyhřívaným bazénem, promenáda s obchody a také pětihvězdičkový hotel s wellness a spa, prestižní restaurací, vinotékou a soukromým MOLO beach clubem. Pro rezidenty bude k dispozici rovněž klubová půjčovna sportovního vybavení, beach volejbalové hřiště a správcovské služby na nejvyšší úrovni.

Rýsuje se nová možnost mít v Čechách své víkendové útočiště, svůj druhý domov na břehu jezera s větrem v plachtách a nádhernými romantickými západy slunce nad jezerní hladinou! MOLO Lipno Resort bude vynikat svou kvalitou, luxusem, komfortem a službami. Myslí se zde na každý detail pro vaše pohodlí.

Ptáte se, kde projekt stojí. Jeho realizace začne, jakmile roztaje letošní sníh. Nebojte se, čas běží rychle a než se nadějete rok 2020 bude za dveřmi. Vybírat z nabídky luxusních bytů Lipno a apartmánů Lipno můžete již dnes a svůj výběr a dotazy konzultovat s výhradním prodejcem ze společnosti Luxent Exclusive Properties.  A pokud se rozhodnete již teď, za dva roky budete užívat komfortu vlastního bytu a benefitů Resortu MOLO Lipna – mějte svůj druhý domov na Lipně.

K tomuto článku není otevřena diskuze