Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zábava na nafukovacím hradu / foto: shutterstock

Radost, smích, zábavu i dobrodružství nejen pro děti přiváží Partysaurus!

Jak zorganizovat fantastickou narozeninovou oslavu, připravit firemní večírek nebo naplánovat dětský den plný úžasných atrakcí?

Pro malé i velké milovníky zábavy a netradičních aktivit doporučujeme obrátit se na profesionály, kteří vědí, jak zatočit s nudou a jak uspořádat tu pravou zábavu. Spolehlivá firma na zážitky je schopna vytvořit vám konkrétní program na míru přesně podle vašich požadavků a přání, která mohou být více než netradiční. Láká vás jízda v simulátoru Formule 1, chcete si vyzkoušet Laser game nebo si popovídat s břichomluvcem? Nic z toho není problém, navíc máte vždy jistotu perfektní organizace, a tak se sami můžete zapojit do všech aktivit a užívat si společný čas se svými dětmi, kamarády či kolegy z práce. Pořádnou porci her a zábavy totiž přiváží jedině Partysaurus!

Porce zábavy pro děti

Objednaný dort z cukrárny, balíček nafukovacích balonků a pár frkaček. Tak často vypadá běžná narozeninová oslava, která může být sice fajn, ale druhý den už si na ni vaši dítko nejspíš ani nevzpomene. Pokud chcete opravdu oslnit něčím výjimečným, nechte se inspirovat některým z našich tipů. Klauni, animátoři, kouzelnická či žonglérská vystoupení, to je to, co vaše děti zabaví a udělá jim z jejich narozeninové oslavy nezapomenutelný zážitek. Pokud jim ještě objednáte skákací hrad nebo dokonce vodní skluzavku, skvěle si na nich s kamarády zařádí.

Nemusí se ale jednat jen o narozeninovou oslavu, Partysaurus zvládne zorganizovat kompletní dětský den s bohatým programem od rána až do večera!

Zábavné aktivity pro dospělé

Jak vytvořit originální teambuildingový program nebo zařídit prezentační večírek pro stálé klienty? Opět nenechávejte nic náhodě a obraťte se na odborníky, kteří mají s organizací takových akcí zkušenosti. Stačí si jen vybrat z pestré palety nabízených programů, ve které naleznete různé sportovní aktivity, kulturní představení, kreativní workshopy, ale i adrenalinové záležitosti jako taktickou střelnici, paintball nebo jízdu na raftech.

Kompletní organizace oslav, večírků

Plánovat akci pro větší počet lidí není práce pro amatéry. Zkušení organizátoři vám vytvoří nejen zábavný program, ale také najdou vhodný prostor, zajistí vybavení, zařídí občerstvení i hudební produkci. Pro akci větších rozměrů je vhodná osobnost moderátora, která bude hosty provázet programem a celé akci bude udávat určitý směr a řád. I toho vám experti na zábavu zajistí stejně jako závěrečný ohňostroj, kterým můžete celou akci stylově uzavřít . Vybírat můžete z více jak 800 zábavných aktivit, doprovodných programů i adrenalinových atrakcí, které mají zážitkoví experti v nabídce.

Radost, smích, zábavu i dobrodružství nejen pro děti přiváží Partysaurus!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!