Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Italský styl / foto: shutterstock

Vložte důvěru do italské kosmetiky Giulieta

V současné době na trhu s kosmetikou působí spousta značek. V našich končinách narazíte i na různé značky ze zahraničí, jako jsou Bionsen, Antica a podobně.

Pravděpodobně však souhlasíte s tím, že produkty jedné a té samé společnosti mají v jednotlivých zemích odlišnou kvalitu, což se však nelíbilo zakladatelce jednoho internetového obchodu.

Bohužel, tento nešvar není pouze na trhu s kosmetikou, ale také s potravinami. Určitě jste už několikrát zaznamenali, jak spotřebitelé obviňovali firmy z toho, že do České republiky dováží méně kvalitní výrobky. Internetový obchod Giulieta.shop ale jde proti proudu. Zakladatelka se rozhodla dodávat českým zákaznicím stejně kvalitní italskou kosmetiku, jakou ona sama používá v Itálii.

Co všechno obchod Giulieta nabízí?

Produktové portfolio je opravdu bohaté. Čekají na vás prací prášky, úžasné aviváže a účinné čisticí prostředky. Jestliže jste doposud nebyli spokojeni s žádnou aviváží, která by vydržela na prádle vonět i poté, co ho poskládáte do skříně, tak vyzkoušejte některou z Itálie. Oblíbená je i samotná italská kosmetika, jako jsou bělicí pasty, sprchové gely či tekutá mýdla.

Pokud jste se italské kosmetice a přípravkům doposud vyhýbali, protože jste se báli, že za produkty zaplatíte majlant, jste na omylu. Ve výše uvedené online drogerii jsou ceny více než přijatelné.

V létě používáte hlavně deodoranty

Především v letním období jsou hlavním tématem deodoranty. Koupit účinný deodorant, díky němuž se nebudete v parných dnech topit, je mnohdy nadlidský výkon. V lékárně takové přípravky stojí stovky korun. Italské deodoranty seženete klidně do stovky a pochvalovat si navíc budete jejich účinnost i samotnou vůni. Z italských značek, které nabízejí deodoranty, bychom měli zmínit třeba Borotalco, Dermomed, Felce Azzurra či Malizia.

Vložte důvěru do italské kosmetiky Giulieta

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!