Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Srovnání půjček / foto: okfin.cz

Srovnání úvěrů a pojištění OKfin.cz prošlo velkým redesignem

Po pěti letech existence prošel web www.okfin.cz velkým redesignem, nezměnil se však pouze grafický vzhled, přibyly také nové funkce a došlo k tematickému rozšíření portálu. Co všechno je nyní nové?

Vždy aktuální srovnání půjček

Hlavním zaměřením portálu, kvůli kterému jej měsíčně navštíví přes 75 000 návštěvníků je porovnávání úvěrů. V katalogu jich je v současné době více jak 50 a jedná se přitom výhradně o nabídky licencovaných společností, které mohou poskytovat spotřebitelské úvěry podle platného zákona. Úvěry jsou přehledně roztříděné do mnoha tematických kategorií a seřazeny jsou primárně podle výše RPSN - ten má z hlediska srovnání nejvyšší vypovídající hodnotu. Všechny produktové parametry jsou pravidelně ručně aktualizovány tak, aby návštěvník měl k dispozici vždy aktuální srovnání půjček. Nechybí ani prostor pro sdílení zkušeností mezi návštěvníky a možnost dané úvěry ohodnotit a pomoci tak ostatním návštěvníkům ve výběru. Ať už hledáte bankovní úvěry na rekonstrukci bydlení, nákup auta či pouze malou nebankovní půjčku na nečekané výdaje, portál OKfin.cz je obsahuje všechny.

Nejlevnější povinné ručení sjednáte online

Velkou změnou je rozšíření sekce s nabídkou pojištění přes internet. Vyplněním jednoduchého online formuláře lze během několika minut porovnat nabídky většiny pojišťoven na trhu a v případě zájmu ihned sjednat libovolnou pojistku. Narozdíl od jiných srovnávačů jsou prezentovány kompletní informace včetně pojistných podmínek, výjimek a limitů krytí. Nejlevnější povinné ručení s nabídkou bezplatného právního servisu, odškodněním po nehodě a vystavením zelené karty ihned po sjednání je však pouze jednou z nabídek. Stejně jednoduše je možné porovnat také havarijní pojištění nebo si nechat spočítat cenu pojištění nemovitosti. Ve srovnávači jsou nabídky všech velkých pojišťoven, typu Allianz, ČSOB, Česká pojišťovna, Direct, Generali či UNIQA.

Porovnat online můžete také úvěry na bydlení

Úvěry na bydlení neboli hypotéky, jsou produkty, jejichž vyřízení je složitější a zabere více času. To však neznamená, že je není možné z velké části porovnat a sjednat online. Hypotéku nabízí naprostá většina bank na našem trhu, zájem o ně příliš neklesá ani v době, kdy je jejich dostupnost vlivem zákona výrazně limitována. Jak dosáhnout na hypotéku, pokud nemáte vlastní úspory, poradí vám hypoteční specialisté. Portál OKfin.cz spolupracuje s desítkami takových odborníků, kteří vám s výběrem, nastavením a vyřízením hypotéky rádi pomohou. Stačí vyplnit nezávaznou online poptávku, v níž uvedete pouze několik základních informací.

Proč se online srovnání vždy vyplatí?

Porovnávat produkty mezi sebou se vyplatí vždy - a to z mnoha různých důvodů. Tím prvním, který se nabízí, je pochopitelně úspora peněz. Srovnání půjček, pojištění, či ceny energií vám jednoduše může ušetřit tisíce korun na měsíčních výdajích. Změna pojišťovny, či banky přitom není složitá a často ji za vás provede nový partner. Zásadní však je také úspora času, kterou možnost porovnání nabídek přes internet logicky přináší. Nemusíte nikam chodit ani telefonovat, obcházet jednotlivé pojišťovny či banky srovnávat jejich produkty mezi sebou. Všechny potřebné informace naleznete na našem webu. Pokud budete potřebovat více informací, je vám k dispozici telefonická podpora a specialisté v jednotlivých oborech. A v momentě, kdy se rozhodnete daný produkty sjednat, stačí vyplnit jednoduchou nezávaznou poptávku.

Srovnání úvěrů a pojištění OKfin.cz prošlo velkým redesignem

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!