Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Před a po / foto: shutterstock

Jak funguje laserová liposukce?

Zbavit se nashromážděného tuku v problematické partii, dodat pokožce svěžest, zmírnit celulitidu a další benefity přináší laserová liposukce.

Jde o vysoce moderní metodu estetické dermatologie. Jak to funguje a co můžete očekávat po ošetření laserovou liposukcí? Přečtěte si článek a dozvíte se více informací.

S čím může laserová liposukce pomoci?

Spektrum pozitivních účinků laserové liposukce je poměrně široké. Hlavním benefitem je rozhodně odstranění nashromážděného tuku v problematickém místě, jako bývají například boky, hýždě, stehna a podobně. Díky použití laseru však toto ošetření řeší i další nedostatky, jako může být povadlá a ochablá pokožka, která je stimulována k vypnutí a zpevnění. Vzhledem k tomu se metoda využívá i pro snížení až téměř úplnou eliminaci celulitidy a strií. Někteří lidé jistě ocení í to, že jde o vhodné řešení při problémech s nadměrným pocením. Laserovou liposukci využívají také maminky po porodu pro řešení kožních nadbytků a povolené pokožky. Podobný problém s kožními přebytky může trápit i lidi, kterým se podařilo úspěšně zhubnout větší množství kilogramů, a chtějí svou proměnu dotáhnout do konce.

Pro jaké partie je ošetření vhodné?

Obrovskou výhodou této metody je možnost ošetření jakékoliv partie. Moderní technologie umožňuje použití i na menších částech těla, jako je spodní strana paží, tvář a ruce. Velmi časté je zejména ošetření problematických partií, jako jsou pas, boky, hýždě, stehna, lýtka či oblast zad. Od množství a velikosti vybraných partií se následně odvíjí cena za provedení metody, kdy jistě potěší výsledky viditelné hned po provedení. Pro lepší představu nejlépe poslouží fotografie před a po zákroku znázorňující jasně viditelný efekt u různých partií.

Bezbolestná metoda

Při touze po krásné postavě, vypnuté pokožce a dalších efektech, které nabízí právě laserová liposukce, se nemusíte bát žádného bolestivého procesu. Říká se, že pro krásu se musí něco protrpět, ale naštěstí nejde o tento případ. Laserová liposukce je totiž bezbolestnou metodou. Ošetřovaná oblast je utišena lokální anestezií, takže není nutná ani celková narkóza, jak to bývá u jiných metod. Po provedení zákroku je následně možné odejít domů a po uplynutí jednoho dne můžete vykonávat všechny činnosti bez omezení. Rychlé zotavení a šetrnost metody patří mezi jedny z hlavních výhod, díky kterým si ženy pochvalují toto ošetření.

Celý zákrok trvá většinou v rozmezí dvou až tří hodin podle velikosti vybrané oblasti. Neobjevují se otoky ani žádné jiné nežádoucí vedlejší projevy. Udělejte krok naproti své kráse a pečujte o své tělo díky nejmodernějším technologiím, které svými výsledky umožňují pozastavit čas.

Zdroj: www.dermaestet.cz

Jak funguje laserová liposukce?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!