Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dámské kabelky / foto: shutterstock

Anekke kabelky a batohy pro mladé slečny i hravé dámy

Co na Vánoce darovat ženě? Pokud letos nechcete kupovat zase kosmetiku jako obvykle, zabodujte kabelkou či batohem. Tím většinu žen totiž také nezklamete. Obzvlášť když vyberete nějaký originální kousek.

Čím více kabelek žena má, tím lépe. Ke každému outfitu se totiž hodí jiná. A jelikož každá žena má občas chuť obléknout se hravě, velmi pěkným dárkem mohou být hravé dámské kabelky Anekke.

Vintage kabelky Anekke ze Španělska

Španělská značka Anekke, která je na trhu již od roku 1974, je svými produkty velmi unikátní. Nesou se ve vintage stylu, navíc jsou jejich ústředními motivy hravé a roztomilé postavičky. Kdo by si myslel, že kvůli vzhledu si je pořizují spíš mladé dámy a dospívající slečny, mýlí se. Značku Anekke milují i zralé ženy – ostatně, kdo by neměl rád vintage styl?

Raději Anekke batoh nebo kabelku?

Volba může být těžká, dnes se totiž čím dál více nosí batohy. Ženy se nestydí vzít si batoh i ke kabátu a sukni. Není na tom nic špatného, pokud si pořídí stylový batůžek, nikoliv sportovní, tak se k formálnějším outfitům hodí. Anekke batoh každopádně stylový je, takže se dá vzít opravdu k jakémukoliv oblečení.

Nosit batoh je pohodlnější, nicméně jde o trend zejména mezi mladšími ročníky. Zkuste tedy zvážit, zda žena, již chcete obdarovat, nosí spíš kabelky, nebo ji vídáte i s batohem.

Tip: Existují i batůžky, které mají ucho na nošení v ruce jako kabelka. Takový je například Anekke batoh India.

Prostorná taška i malá crossbody

Dámské kabelky Anekke se vyrábí v mnohých velikostech. Seženete menší crossbody kabelky i velké tašky, do nichž se dají sbalit potřeby na celý den. Moc pěkným dárkem může být i designová kabelka na notebook. S výběrem velikosti si nedělejte příliš starosti. Sáhněte po takové, která vám padne do oka – už to bude náročné, protože každá kabelka Anekke je povedený originál a vybrat tu nejhezčí není snadné.

Anekke kabelky a batohy pro mladé slečny i hravé dámy

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!