Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

X Factor: jak to bude dál?

První ročník X Faktoru v Česku míří do finále. Porotci poslali na finálové pódium dvanáctku soutěžících, zpěvaček, zpěváků i skupin. Jaký bude další program hudební reality show na Nově?

Již tuto neděli ve 20 hodin se dvanáct finalistů poprvé ukáže divákům i porotě naživo. A pro někoho z nich to bude zároveň poslední vystoupení.

 
Tématická finále

Každou neděli nás čeká finálový večer v určitém stylu. Uvidíme třeba Čokoládovou noc s hity Stevieho Wondera, Tiny Turner či Whitney Houston, bude i Popcornová noc plná filmových, muzikálových i seriálových šlágrů.

 

Každý finálový večer také otevře jedna osobnost hudební scény, jejíž tvorba je zaměření večera velmi blízká. Tak tomu bude i nyní v neděli. Od dvaceti hodin vypukne na obrazovkách Ohnivá noc, soutěžící zazpívají hity latinskoamerických hvězd Rickyho Martina, Jennifer Lopez a dalších.

 

Určíte poslední dva, rozhodne porota

Ještě v neděli, přesněji ve 23 hodin, se dozvíme, kdo postupuje a kdo jde ze hry ven. V dovětku Kdo s koho bude o osudu soutěžících spolurozhodovat i porota. Diváci totiž svými hlasy prostřednictvím telefonátů a SMS určí dva soutěžící na poslední dvou místech. Oba ještě dostanou poslední šanci. Zazpívají a toho horšího vyřadí porota.

 

Porota se zcela odmlčí až v posledních třech finálových kolech, kdy už budou rozhodovat pouze hlasy diváků. Vypadne vždy ten z účinkujících, který dostane nejméně hlasů, tak jak to známe ze SuperStar.

Komu fandíte v X Factoru?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 58