Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Betonový plot / foto: shutterstock

Venkovní schody i další prvky exteriéru by měly dokonale ladit s domem

Pokud plánujete rekonstrukci rodinného domu, nezapomeňte také na exteriér. Právě okolí nemovitosti představuje jakousi vaši vizitku.

Pozornost si zaslouží venkovní schody, příjezdové cesty, chodníky vedoucí k hlavním dveřím, ale třeba i oplocení. V následujících řádcích vám prozradíme, proč jsou betonové varianty ve všech případech ideální volbou.

U některých rodinných domů jsou schody, které bývají často zanedbávané. Jestliže chcete obměnit venkovní schody, sáhněte po betonovém provedení, které slibuje dlouhou životnost. Schodišťové prvky jsou k dostání v mnoha tvarech, takže nemusíte zůstávat u klasiky. Velice zajímavé je řešení do půlkruhu a podobně.

Betonové schody

Natural dlažba na zahradní chodníček

Zahradu, terasu, chodníky, ale i plochu okolo bazénů ozdobí natural dlažba. Vyznačuje se především svým vzhledem, který přirozeně zapadne do venkovního prostředí. Samozřejmostí je odolnost, mrazuvzdornost a trvanlivost. Stejně tak je natural dlažba šetrná vůči přírodě. Zvládá lehké zatížení, ovšem nehodí se třeba tam, kde bude dlouhodobě stát automobil.

Venkovní dlažba

Natural dlažba je k dostání v několika různých dekorech, některé imitují dřevo, jiné zase břidlice či pískovec.

Betonové ploty a jejich přednosti

Vytvořte si na zahradě soukromí a k tomu vám poslouží betonový plot. Jestliže se vám nezamlouvá jen čistá betonová zídka, je možné beton kombinovat s dřevem i kovem. Betonový plot je odolný vůči mechanickému poškození, je takřka nezničitelný a vydrží desítky let. Poslouží ještě dalším generacím.

Jestliže hledáte plotové tvárnice, ploty, dlažbu a další prvky, podívejte se do pestrého produktového portfolia společnosti PRESBETON. Spokojeni budete s kvalitou, ale i dobou dodání a cenovou politikou. Tak neváhejte a pusťte se do rekonstrukce exteriéru.

K tomuto článku není otevřena diskuze