Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
ručníky a osušky / foto: shutterstock

4 rady pro výběr koupelnového textilu

Potřebujete nový koupelnový textil, ale nevíte, jak správně postupovat při výběru? V takovém případě se vám jistě bude hodit následující článek, kde najdete 4 praktické rady a doporučení pro nejlepší volbu jednotlivého vybavení za účelem plnění praktických funkcí i jako estetické součásti každé koupelny.

Kvalitní materiál

Pokud hledáte nové ručníky, bude dobré vsadit na kvalitní materiál. Pro ručníky i osušky totiž platí, že nejlepší variantou je klasická čistá bavlna. Ta má totiž přirozenou schopnost absorbovat co největší množství přebytečné vlhkosti. A přesně tuhle její schopnost výborně využijete právě pro sušení.

Kvalitní ručník

Kombinace všeho potřebného

Mezi další praktické prvky, které se mohou hodit do koupelny, patří například sprchové závěsy. Ty mohou být klasické plastové nebo z umělé látky, kterou je možné jednoduše a efektně vyprat. Při nákupu si vzpomeňte také na koupelnové předložky. Opět máte na výběr z celé řady možností, jako jsou plastové protiskluzové varianty či například příjemně hebké textilní podložky.

Výběr podle designového hlediska

V případě výběru každého kousku koupelnového textilu samozřejmě platí, že záleží i na vzhledu. Jde totiž o poměrně výrazný prvek, který pomáhá dotvářet vzhled celé místnosti. Právě kombinace funkčních vlastností, krásného vzhledu a příznivé ceny tak vytváří ideální kousek vybavení do koupelny.

Designová koupelna

Kvalita za příznivou cenu

Při výběru koupelnového textilu, u kterého chcete, aby nějakou dobu vydržel, je důležité vybírat výrobky od kvalitních značek. Zároveň je dobré znát možnosti, jak si nakoupit vybavení do koupelny za příznivější ceny. Přesně s tím vám pomůže nákup na internetovém obchodě Vesna, kde seženete žínky, župany, ručníky a mnoho dalšího nejenom do koupelny, ale také do ložnice a dalších místností v domě.

K tomuto článku není otevřena diskuze