Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nákladní kalhoty / foto: shutterstock

Nákladní kalhoty jsou na scéně! Jak je správně nosit?

Za poslední měsíce se módní trendy trochu změnily. Do popředí se dostaly teplákové soupravy a vedle nich i takzvané nákladní kalhoty, které oplývají kapsami a příjemným střihem. Jak je ale správně nosit?

Nákladní kalhoty nejen pro sportovce

Na první pohled se tento módní kousek zdá být tím, který budou nosit především sportovci. Jenže ve skutečnosti to není oblečení určené ryze jim. Jedná se o super ležérní oděv, který poslouží komukoliv, kdo míří na nepříliš formální sešlost nebo událost.

Co je jejich hlavním benefitem, tak praktičnost. Oplývají spoustou kapes a najdou si zázemí v každém šatníku toho, kdo miluje kombinaci zmiňované vlastnosti a pohodlí.

Pohodlné kalhoty

Kombinujte s opatrností a lehkostí

Bohužel se mnoho lidí domnívá, že jsou nákladní kalhoty určeny těm, kdo mají sílu v nohách. Na nejedné fotce se stehna v kalhotách velmi zdůrazňují. Opět však připomínáme, že jsou vhodné naprosto pro kohokoliv, ať už jste modelem z titulní stránky časopisu nebo se vaše postava podobá přesýpacím hodinám.

Vždy však pamatujte na jedno - módní kousek kombinujte s lehkostí a opatrností. Nevyplácí se sázet na pestrobarevné kombinace, právě naopak - sázejte na neutrální barvy. Pokud chcete outfit vyšperkovat a dodat mu jistý šmrnc, zakomponujte nějaký drobný barevný, elegantní detail. Jím může být pásek nebo třeba výrazná kšiltovka, která dodá looku kontrast.

Vyberte si model, který vám sedne

Nákladní kalhoty si dnes lze pořídit v několika verzích. Nejoblíbenější je takzvaný model mrkve, který je zúžený u kotníků a který umí opticky prodloužit nohy. Neméně oblíbeným je camo verze, jež není nijak zúžená. Nohavice jsou rovného střihu, někdy se mírně rozšiřují u kotníků. Tento střih se většinou nese v kamuflážním provedení čili v maskáčovém zbarvení. U tohoto dvojnásobně dbejte na kombinaci s neutrálními odstíny.

 

Zdroj:

https://cs.fitzroviapress.com/cs.fitzroviapress.com/3183687-cargo-pants-pants-with-pockets-return

 

Nákladní kalhoty jsou na scéně! Jak je správně nosit?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!