Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
ples ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Co je potřeba zařídit na maturitní ples?

Už se blíží období maturitních plesů. Zdá se, že zamluvit nějaký sál, objednat hudbu i vybrat si šaty zvládnou studenti sami. Ale je toho mnohem více. Proto už nyní plánujte, protože z maturitního plesu máte vzpomínky na celý život.

Maturitní ples – co zařídit?

Po období, kdy byla různá omezení a společenské akce se příliš nekonaly, bychom mohli při přípravě maturitního plesu leccos opomenout. Mějte na paměti, že i když se plesy konají v lednu a v únoru, měli byste už mít zamluvené místo, kde se bude sláva konat. Zejména nyní, kdy se večírky pomalu zase rozjíždějí, je přetlak na rezervace. Ostatně letos se prý významně navýšil i zájem o rezervace na vánoční večírky. Co se týká zařízení maturitního plesu, myslete na kapacitu sálu. Kolik bude tříd maturantů? Bude součástí i imatrikulace prvňáků? Jaký bude doprovodný program? Většinou se objednávají moderátoři, například ti z rádií jsou populární. Součástí jejich konceptu je i DJ show, ušetříte tak za kapelu.

Tanec na plese

Šerpy a stužky pro maturanty – kde je koupit?

Dostáváme se k samotným maturantům. Důležité jsou šerpy. Vybrat si můžete barvu. A podstatný je samozřejmě text. Co třídu charakterizuje? Někteří volí hlášku, kterou používali po celé roky. Jiní vzdají hold svému třídnímu. Často se volí pořekadla např. ve stylu „zítra se už začnu učit“. Fantaziím a nápadům se meze nekladou. Pak existují i stužky pro maturanty. Můžete je mít pro maturitní ples nebo stužkovák. I tato decentní forma by měla mít nějakou myšlenku, poselství, které nějakým způsobem vystihuje roky strávené na konkrétní škole. Abyste měli inspiraci, mrkněte se na stránky MyProm, kde mají vše, co k maturitě nebo imatrikulaci potřebujete. Užijte si jedinečný den v životě s plnou parádou a nechte si vytvořit takovou vzpomínku, díky které na maturitní ples nikdy nezapomenete.

K tomuto článku není otevřena diskuze