Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Příjemné posezení na zahradě / foto: Shutterstock

Toužíte po opravdu krásném, hustém a odolném trávníku?

Přesně v tuto chvíli se všichni majitelé zahrad začínají probouzet ze zimní letargie. V takový okamžik přichází na scénu spousta jarních příprav, mezi něž patří i pokládka nového trávníku.

Chcete, aby vaše zahrada vypadala jako anglické panství? Víme, jaký trávník vás nadchne!

Travní koberec OK

Rovnou zapomeňte na kupování obyčejných semen a jejich výsev vlastními silami. Takové řešení prostě nikdy nebude takové, jaké si představujete.

Raději se zaměřte na profesionální travní koberec OK. Bavíme se o jedné z nejoblíbenějších značek trávy, kterou preferují majitelé golfových hřišť, fotbalových stadionů, parků, ale i nároční zahrádkáři.

Za zmíněnou značkou stojí známí odborníci ze společnosti Pokládané trávníky. V čem se její travní koberec liší od klasické trávy?

Založení trávníku

Profesionální založení trávníku

Trávník OK vás nadchne rovnou několika výhodami:

  • Je mnohem hustší. Má totiž velmi tenké listy, takže se jich na metr čtvereční vejde o dost více.

  • Je velmi odolný. Perfektně si poradí s divokými dětmi, fotbalem, golfem i dalšími náročnými zkouškami.

  • Je levnější než obyčejný travní koberec (ušetříte přibližně 20 Kč za metr čtvereční).

Nemusíte se bát kdovíjakých složitostí. Zmínění odborníci vám totiž travní koberec přivezou, upraví pozemek a následně jej položí. Celý proces trvá jen několik hodin (v případě stadionů a golfových hřišť počítejte s jedním až dvěma dny). Položení je možné ve chvíli, kdy teploty neklesají pod 5 °C. Takže přesně v tomto období.

Přibližně za tři dny po položení začne trávník kořenit. Asi po čtrnácti dnech bude plně zakořeněný, takže si ho můžete začít vychutnávat. Sekejte ho jednou za deset dní.

Mrkněte se na webové stránky www.pokladanetravniky.cz. Ihned zjistíte všechny potřebné informace a získáte inspiraci.

 

 

K tomuto článku není otevřena diskuze