Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie a Brad Pitt / foto: Reuters

Angelina miluje svého ex, Pitta má na děti

Zdá se, že se ve zdánlivě bezchybném partnerství dvou sexuálních bohů – Angeliny Jolie a Brada Pitta objevují první mráčky. Angelina v jednom rozhovoru bolestě ranila Brada i jeho ego.

Brada Pitta čekalo bolestné prozření, když se na stránkách amerického magazínu Entertainment Weekly začetl do nejnovějšího rozhovoru se svou životní partnerkou a matkou svých dětí, Angelinou Jolie. Ta si příliš nedávala pozor na pusu a vedle fajn věcí, které o Bradovi řekla, vykládala i o tom, co si měla raději nechat pro sebe. 

 

Herečka totiž beztaktně přiznala, zřejmě pod vlivem hormonálního kolísání způsobeného těhotenstvím, že stále miluje svého exmanžela Billyho Boba Thorntona a že na Brada pohlíží jen jako na ploditele svých dětí.

 
Brad to tušil

Brad to prý podle zdroje z okolí páru, přezdívaného Brangelina, delší dobu tušil a obával se toho. Teď si to i přečetl černé na bílém.

"Angelina prozradila nahlas to, čeho se Brad ve skrytu duše obával. Že ho vlastně vůbec nemiluje a bere ho jen jako nejvhodnější partii pro své děti," prozradil zdroj s tím, že je to také jeden z důvodů, proč se slavný pár zatím ještě nevzal, ačkoliv o jejich svatebních manévrech se v poslední době hodně spekuluje.

 

Podle zdroje je Brad zdrcen. Poslední, co by chtěl zamilovaný chlap, který každým dnem očekává další dva přírůstky do rodiny slyšet, je fakt, že vlastní žena miluje jiného muže. Ale třeba si to doma vyříkají, případně mu Angelina vysvětlí, že to bylo jen v zájmu větší publicity již tak pořádně provařené dvojice. Kdo ví...

Jak myslíte, že Brad Pitt zareaguje?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 169