Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Kuriózní případ: rybka v penisu

Kuriózní případ museli řešit lékaři v Indii, když zjistili, že příčinou pacientova onemocnění je rybička v močovém měchýři.

Dva centimetry dlouhý ďáblík způsobil v močových cestách čtrnáctiletého indického akvaristy značné problémy. Nešťastný klučina byl přijat do nemocnice s bolestmi močové trubice, pálením močových cest a neschopností močit. Informoval o tom server news.com.au.

Když čistil akvárium...
Tam přiznal, že mu rybička vklouzla do penisu, když čistil akvárium. Lékaři Vezhaventhan a Jeyaraman, kteří ho léčili, později celý případ sdělili médiím.

„Když čistil nádrž akvária, držel rybku v ruce. Najednou musel odskočit na záchod. Když močil, rybka mu vyklouzla z ruky a nějak skončila v močové trubici,“ popisují chlapcovu verzi neuvěřitelné cesty rybky.

Poté, co lékaři zjistili, že rybka je v močovém měchýři, zavedli chlapci speciální pinzetu do penisu a pokusili se rybku vyjmout. Jenže ta byla příliš kluzká a tak nakonec museli k jejímu vyndání použít stejnou techniku, jaká se používá k odstranění kamenů v močovém měchýři.

Rybka bojovnice
Po jejím vyjmutí bylo zjištěno, že se jedná o maličký, dva centimetry dlouhý exemplář rybky bojovnice - Betta genus.

Chlapec se úspěšně zotavuje, ale nadále musí pro jistotu docházet k psychologovi, aby se předešlo případným psychickým následkům. Neví se, zda se i nadále bude věnovat akvaristice. Ani o osudu nešťastné rybky agentury neinformují.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 447