Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Catherine Zeta-Jones / foto: Daily Mail

Šok! Catherine Zeta-Jones je blond

Nepoznali jste hned, kdo je na fotografii? Věřte nebo ne, je to hollywoodská kráska Catherine Zeta-Jones.

Minulý týden se manželka Michaela Douglase nechala nachytat na švestkách, když ji všímaví fotografové zachytili na galavečeru v New Yorku.

Snímky ji odhalovaly v ne právě lichotivém světle. Její pleť byla flekatá, i z metru byly vidět rozšířené póry a na bradě se jí skvělo několik nehezkých uhříků. To celé podtrhla ještě otřesným make-upem a účesem na způsob "odskočila jsem si na chvíli od plotny".

Fotografie, které okamžitě obletěly svět, mohli jste je vidět i na stránkách Magazín.cz, okamžitě vyvolaly spekulace, že sluníčko na Bermudách, kde žije od roku 2002 se svým manželem a dvěma dětmi, má na její pleť nežádoucí účinky.

magazin.cz

Nový vzhled Catherine Zeta-Jones.

magazin.cz

Takhle vypadala před týdnem

Ale nové fotografie, které jsou součástí kampaně pro značku Elizabeth Arden, jejíž je Catherine tváří, vyprávějí úplně jiný příběh. Pryč je nehezká pleť devětatřicetileté herečky. Místo ní na nás hledí nová Catherine s krásně čistou a jasnou pokožkou.

magazin.cz
Za povšimnutí stojí nejen její náhle naprosto perfektní pleť, ale hlavně to, že místo svých obvyklých vlnitých tmavých vlasů má blonďatou, vyhlazenou hřívu.

Najednou jako by vypadla z oka jiné celebritě, a to exSpice Victorii Beckham v době, kdy nosila dlouhé melírované vlasy. Dokonce i líčení úst se zdá být inspirované zpěvaččiným lookem.

Jen jediná část obličeje dává poznat, kdo je skutečně na obrázku, a to nezaměnitelný, mírně baňatý nosík velšské krásky.

Zdá se, že radikální proměna pochází z hlavy slavné hvězdy stříbrného plátna, která po pořádné změně touží již od roku 2002, kdy pobývala v domě krásy.

„Připadala jsem si jako v moderní verzi Údolí panenek,“ vzpomíná na svůj pobyt Catherine. „Ale když jsem si proměnu dopřála teď po šesti letech, myslím, že se to povedlo. Jsem jiná. Není to zase jako - ´Ach jo, to je zase Catherine Zeta-Jones´.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 389