Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto:

Brada Pitta rozčílila bejvalka Jennifer

Bradova bejvalka Jennifer Aniston se pustila do jeho nynější partnerky Angeliny Jolie.

Bradovi Pittovi je to líto, že si jeho bývalá manželka Jennifer Aniston pustila pusu na špacír a v rozhovoru pro americký Vogue pomlouvala novou Bradovu partnerku Angelinu Jolie.

 

Děvetatřicetiletá Jennifer pořád ještě neskousla, že Angelina šla po Bradovi v době, kdy byl ještě ženatý. Bylo to v roce 2004 při natáčení filmu Pan a paní Smithovi, kde spolu Brad a Angelina hráli manžele.

 

Zdroj z okolí slavného páru sdělil novináři Billu Zweckerovi, že se k útokům slečny Aniston nebudou vyjadřovat, ale že je překvapilo, že to Jennifer má stále chuť rozebírat.

 

Zwecker to okomentoval: ”Úplně nechápu, jak může být pan Pitt tak rozhořčený, když Jennifer přeci řekla jen pravdu, Jolie opravdu balila ženáče. A on se nechal a způsobil tím své manželce nežádoucí popularitu.”

 

Aniston o Jolie dále řekla, že bylo nefér vyprávět všude o rodícím se románku a chlubit se detaily toho, jak se nová láska vyvíjela během natáčení filmu. Na bývalého manžela se prý nezlobí a navždy zůstane v jejím srdci, jsou a budou blízkými přáteli.

 
Už se Angeliny nebojí

Detaily rozhovoru, který šokoval Hollywood a rozpoutal malé bulvární šílenství po celém světě, byly prvně zveřejněny na Daily Mailu. Zdroj z Hollywoodu listu řekl: „Tenhle rozhovor ukazuje, že Jennifer už se Angeliny nebojí.”

 

V prvním uceleném rozhovoru o rozchodu a nevěře svého muže Jennifer přiznává a její přátelé to dosvědčují, že jí její muž tvrdil, že se zamiloval do Angeliny až po natočení filmu v roce 2005. Řekla, že jsou to teprve dva roky, co zjistila pravdu prostřednictvím časopisu Vogue, kterému se Jolie svěřila s detaily jejího nového románku.

 

Naznačila, že by se ráda s Aniston sešla a vyřešila jejich problém. Do té doby milenci tvrdili, že se dali dohromady až poté, co Pitt svou ženu opustil po pětiletém manželství.

 

Aniston řekla: „Bylo jasné, že se dali do kupy už v době, kdy jsem o ničem neměla ani tušení. Myslím, že je nevkusné probírat na veřejnosti takové detaily. Nechápu, jak si tu může klidně vykládat o tom, jak se každičký den nemohla dočkat natáčení. To bylo vážně nefér.”

 
Vince je defibrilátor

Ve svém rozhovoru pro Vogue dále Aniston poodhalila roušku svého dalšího vztahu s komediálním hercem Vincem Vaughanem, se kterým se sice nakonec rozešli, ale který jí pomohl přežít rozvod.

 

“Říkám mu můj defibrilátor. Vrátil mě zpátky do života. Dokázal mě rozesmát. To je skvělé. Milovala jsem ho. Je skvělý a přesně takového muže jsem tehdy potřebovala potkat,” uvedla Jennifer.

 

Aniston, které bude brzy 40, celá hoří láskou ke zpěvákovi skupiny Gravity Johnu Mayerovi. Chodili spolu, pak se rozešli a teď jsou zasnoubení. Aniston toužila po dětech a podstoupila řadu léčebných kůr a umělé oplodnění. Vše vyšlo, nyní čeká herečka dvojčata.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 238