Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: PETA

Nahé celebrity. Svlékly se kvůli zvířatům

Herečky Eva Mendes, Alicia Silverstone, Christina Applegate, modelky Pamela Anderson a Imogen Bailey mají cosi společného. Je to nahota, kterou chtějí lidi navádět k vegetariánství a ochraně zvířat. Svlékl se i Dennis Rodman.

Ochranu zvířat si ale nesmíte představovat tak, že by si nahé celebrity stouply před pušku lovce mířícího na jelena. Jdou na to jinak, chytřeji. Svlečené na fotkách či billboardech upozorňují na zbytečné zabíjení zvířat nebo chtějí v bikinách ze salátu lidi přesvědčit, že všechno rostlinného původu je stejně k sežrání jako prase nebo kráva.

Nahota totiž zaujme vždycky
Celebrity se svlékají kvůli největší organizaci na ochranu zvířat, která na planetě existuje. Jmenuje se PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), má skoro 2 milióny členů a velkou podporu po celém světě.

Dobře vědí, co dnes zaujme, kdyby její členové jen sprejovali bohatým dámám jejich drahé kožichy, asi by to nestačilo. Tahle nahatá kampaň je však chytrá a trefila se do černého.

magazin.cz

Sexy herečka Eva Mendes „raději nahá“ než v kožichu
Kampaň PETA se jmenuje „Kožich? To raději nahota“. Jednou z posledních tváří kampaně je krásná herečka Eva Mendes.

“Miluju zvířata, ale jako dítě jsem nikdy neměla domácího mazlíčka, teď mám psa, nedělá mě jen šťastnější, ale naučil mě i bojovat za práva zvířat. Dívám se na něj, jak je nádherný, a říkám si, že bych ho nikdy nemohla sníst nebo zabít kvůli jeho kožichu. Tak proč bych to měla dělat jiným zvířatům, jako jsou krávy či prasata. Proč bych je měla jíst nebo nosit jejich kůži?" soudí sličná Eva.

Další nahé herečky a Dennis Rodman
Kvůli ochraně zvířat se před fotoaparát položila zcela nahá i Christina Applegate a ze stejného důvodu se svlékl i potetovaný basketbalista a herec na půl úvazku Dennis Rodman.

magazin.cz
magazin.cz


magazin.cz

Pro PETA odhodila šactvo i herečka Sophie Monk. Hrála Stacy ve filmu Klik – život na dálkové ovládání, Andy v Děsnej doják či Lauren ve snímku London. Tahle osmadvacetiletá kráska se svlékla, aby podpořila vegetariány z celého světa.

„Co si neumíme sami zabít, to bychom neměli ani jíst. No a když už se člověk má svléknout do naha, ať to má aspoň dobrý důvod.“ Ke svému vegetariánství ještě dodala: “Cítím se líp fyzicky, ale dělá mi to také dobře psychicky, vím, že neubližuji zvířatům a že je kvůli mně nikdo nevraždí.“

magazin.cz

Pamela Anderson oděná jen do salátu
Jste vegetarián? Jste slavný nebo slavná? Potom by PETA možná ráda oblékla i vás do bikin ze salátu.

magazin.cz

Tělo ukázala i Alicia Silverstone
Svlékala se i herečka Alicia Silverstone. “I am Alicia Silverstone, and I am a VEGETARIAN.” To stojí pod jejími nahými fotkami.

Hrála třeba Batwoman, teď nechrání jen Gotham, ale všechna zvířata. Je vegetariánkou 10 let, zvířata prý miluje. „Když jednou uvidíte na vlastní oči a zblízka krávu, krocana, prase nebo třeba slepici, pochopíte, že i tahle zvířata jsou naši kamarádi jako kočky nebo psi. Stejně jako vaši domácí mazlíčci, i ti ze statků a vesnic si zaslouží vaši lásku a úctu.“

To, že se stala vegetariánkou, prý bylo její nejzásadnější životní rozhodnutí. To, co jí to udělalo fyzicky, je naprosto neuvěřitelné, nesmírně jí prý rostlinná strava prospívá. Když přestala jíst maso, zhubla, její nehty byly silnější a přestaly se lámat, vlasy se začaly lesknout. Prý se teď cítí skvěle, mnohem líp než před 11 lety. No, když to říká...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 952