Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Aniston / foto: Daily Mail

Jennifer Aniston: kopačky kvůli Twitteru

Čtyřicetiletá herečka Jennifer Aniston se rozešla s o devět let mladším zpěvákem Johnem Mayerem. Důvodem pro ukončení jejich vztahu byla internetová služba Twitter.

Slavná herečka totiž zjistila, že se John od ní nehnul celé dny a jí přitom tvrdil, že na ni nemá ani kapku času. Informoval o tom britský deník The Sun.

 

Když byla Jennifer na cestách, aby propagovala svůj nový film Marley & já, John jí údajně řekl, že nemá čas, aby jí zavolal. Jennifer však není hloupá. Podívala se na Twitter a zjistila, že si rocker raději aktualizoval svou stránku, než by se jí ozval.

 

Navztekaná herečka
"Jen se pěkně vztekala. Tak to je přesně on, tvrdí, že na ni nemá čas, zatímco má plnou stránku novinek! Každých pár hodin, někdy i minut, měl na stránce nějaké nové stupidní řádky," citoval The Sun kamarádku Aniston.


"Říkala mi: ‚Tak on má čas na tohle všechno na Twitteru, ale mně nemůže poslat ani textovku, mail nebo mi zavolat?'" uvedla blízká přítelkyně někdejší hvězdy seriálu Přátelé.


"Nepopíral to. Uznal, že se jí snaží vyhýbat. Tak když vztah ukončila, řekl jen OK. Bylo mu líto, že jim to nefungovalo," dodala.

 

Srdce bez manuálu
Nedlouho potom si Mayer znovu aktualizoval stránku, kde údajně napsal: "Tohle srdce nedostanete s návodem k použití."

Na Twitteru je mnoho známých osobností. Jednou z nich je i nově zvolený americký prezident Barack Obama. Twitter byl také prvním médiem, které uveřejnilo fotografii letadla US Airways po lednovém nouzovém přistání v řece Hudson.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 71