Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: sofunnyjoke.com

Potvrzeno: Angelina Jolie je nejkrásnější

Herečka Angelina Jolie byla v internetovém hlasování časopisu Vanity Fair zvolena s 58 procenty hlasů nejkrásnější ženou světa.

Na druhém místě za ní skončila s velkým odstupem Gisele Bündchen, která získala devět procent hlasů. Čtyři procenta hlasujících volila Halle Berry.

V průzkumu amerického časopisu si čtenářky mohly vybrat ze seznamu devatenácti slavných žen, mezi nimiž figurovala i Beyoncé Knowles, Gwyneth Paltrow, Bar Refaeli, královna Rania z Jordánska a Carla Bruni, manželka francouzského prezidenta.

Jen 19 žen by rozpoutalo válku
"Z miliard žen na této planetě by podle našeho jen 19 mohlo způsobit válku. Tyto Heleny Trojské současnosti pocházejí z obou polokoulí, jsou mezi nimi legendy, královny, první dáma a přinejmenším dvě milenky Leonarda DiCapria," napsali redaktoři listu v úvodníku k hlasování.

Jak uvádí server FemaleFirst, DiCaprio totiž chodil s Gisele Bündchen a v současnosti je jeho partnerkou izraelská modelka Bar Refaeli.

Výsledky hlasování:
1. Angelina Jolie, 58 % hlasů
2. Gisele Bundchen, 9 % hlasů
3. Halle Berry, 4 % hlasů
4. Penelope Cruz, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, královna Rania z Jordánska, Bar Refaeli, všechny 3 % hlasů
5. Catherine Deneuve, Freida Pinto, Natalia Vodianova, Ziyi Zhang, Beyoncé Knowles, Cate Blanchett, všechny 2 % hlasů
6. Elle MacPherson, Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Kerry Washingon, Carla Bruni, všechny 1 % hlasů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 515