Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Metro.co.uk

Nejblbější tetování na světě?

Nechali byste si na čelo vytetovat Pitomec? No vidíte, nebyli byste sami...

Každé originální tetování se z počátku zdá jako dobrý nápad. Horší to bývá po čase, když přijde vystřízlivění, a nemyslíme tím zrovna alkoholické. Často se tato trvalá ozdoba na kůži může jevit jako problém. Třeba když najdeme konzervativního partnera nebo prostě dospějeme.

Tetování z kolekce sběratelky kuriozit Aviva Yael se mohou zdát některým divákům jako jednoduše hloupé nebo bizarní.

Například vytetovaná červená ruka na zadku se může líbit jen vyznavačům spankingu. Jak ale zaujme ta dívka muže, který není vyznavačem této sadomasochistické praktiky?

magazin.cz

Souložící jednorožci, delfín kouřící vodní dýmku nebo holohlavá Britney Spears jsou jen některé příklady neuvěřitelných tetování na tělech některých lidí. Jak vtipně poznamenal deník Metro.co.uk, to si rovnou mohli ti lidé na čelo vytetovat nápis Pitomec, jako onen týpek.

magazin.cz

Aviva původně chtěla napsat knihu, která by pojednávala o nejhorších schůzkách a jeden její přítel jí vyprávěl o schůzce se ženou, která měla po těle neuvěřitelně děsivá tetování.

A tak se stalo, že Aviva cestovala po Spojených státech po různých srazech vyznavačů tetování, psala o setkáních s dělala si sbírku různých zvláštností a podivností. Nakonec z toho vznikla celá kniha. Říká: „Opravdu mě dokáží rozesmát.“

A vás?

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 299