Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Jackson / foto: michaeljackson.com

Michael Jackson se záměrně zraňoval

Michael Jackson se před svou smrtí záměrně zraňoval. Sebepoškozováním získával silné léky na předpis, uvádí zdroje.

Popová superstar zemřela náhle letos 25. června na zástavu srdce. Od té doby se o jeho smrti hovoří převážně v souvislosti se zneužíváním léků, které měly způsobit jeho smrt.

Jackson se údajně tak zoufale snažil získávat léky na svou drogovou závislost, že tloukl hlavou o zeď, aby si ublížil a tak přesvědčil doktory, ať mu dají léky. Mezi ně měl patřit silný lék proti bolesti, anestetikum s názvem Demerol, které je nyní v centru vyšetřování.

"Detektivové z policejního oddělení Los Angeles dosud vyslechli na 35 svědků a došli k závěru, že král popu měl sklon k sebepoškozování. Tloukl hlavou o zeď, nebo rukama a pěstmi o nábytek, prostě by udělal cokoli, aby si způsobil ránu nebo modřinu. Snažil se přesvědčit své lékaře, že měl nehodu a cítí silnou bolest - legitimní důvod pro předpis léků proti bolesti," sdělil neuvedený zdroj britskému deníku Daily Mirror.

Tyto skutečnosti vyšly na světlo během vyšetřování Michaelova užívání drog. Přestože dosud neexistují důkazy, které by potvrdily nebo vyvrátily tato tvrzení, zdroj blízký rodině Michaela Jacksona údajně deníku sdělil: "Michael se sám zraňoval, aby přitáhl pozornost nebo vzbudil soucit. Měl rád, když o něj někdo pečoval. Bylo to zoufalé volání o pomoc."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 341