Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cathie Jung / foto: Shutterstock

Žena s nejútlejším pasem: 38 centimetrů!

Je jí něco přes 70 let, ale pas má jako „dvanáctka“ - pouhých třicet osm centimetrů. Američanka Cathie Jung je zapsána v Guinessově knize rekordů jako žena s nejútlejším pasem na světě!

Vosí pas i ve čtyřiceti

magazin.cz
Hned v úvodu připomínám – tato fotka není upravena žádným photoshopem! Jedná se o reálné foto Američanky Cathie Jung, ženy s nejútlejším pasem na světě!

Tato atraktivní důchodkyně měla kdysi pas, jako ostatní ženy, jenže pak se v roce 1983 doslova zbláznila do viktoriánské módy – ultraštíhlých korzetů - a rozhodla se, že udělá vše, aby se do takových sexy oblečků vůbec vešla.

Zprvu to ovšem nebylo lehké. Coby matka tří dětí, která se věkově pohybovala mezi čtyřicítkou a padesátkou, měla své „tukové rezervy“, které nešly setřást běžnou dietou. Proto Cathie rozhodla, že si vylepší křivky jinou cestou...

Zakletá v krunýři
Plastická operace? Kdepak! Cathie se rozhodla své tělo „upravovat“ postupně, každodenním nošením těsného korzetu. „Říkám tomu 'trénování pasu'. Zkrátka jsem si oblékla korzet a nechala si ho co nejvíce utáhnout a pak v něm strávila 24 hodin,“ líčí svou cestu k novým křivkám rekordmanka.

Tento „viktoriánský krunýř“ se od té doby stal jejím každodenním společníkem – nosí ho od roku 1983 až doteď. „Jsem v něm permanentně 24 hodin. Jediný okamžik, kdy si ho svlékám, je při sprchování. Jinak v něm dělám naprosto vše – dokonce v něm i spím,“ přiznává.

magazin.cz

Velké stěhování orgánů
Je možné, aby si člověk pravidelným nošením těsného oblečení takto „vymodeloval tělo“? Bob Jung, manžel Cathie, je povoláním chirurg.

Celou záhadu vysvětluje takto: „Bránice je tvárná, dá se volně polohovat. Totéž platí i pro orgány, které jsou duté a pravidelným stahováním pasu, přecházejí níž. Je to podobné jako u těhotných žen, kterým se na čas vnitřnosti také přesouvají do dolních partií břicha.“

Jídlo – vášeň po malých porcích

magazin.cz

Hubený pas podle Catie neznamená hubený jídelníček. Američanka se dušuje, že jí „normálně“. „Jistě, nejsem žádný velký jedlík, ale vždy si dám něco, na co mám chuť. Stravuji se víceméně zdravě a jím 5 – 6 malých porcí denně,“ prozrazuje.

Život s ultra útlým pasem prý Catie vyhovuje a to i v případech, které by mohly běžného majitele „břišní pneumatiky“ trochu otrávit: „Musím si dávat pozor na to, jak sedím. Mám na to svůj trik, proto mi vyhovují nízká křesílka. Barovou stoličku sice taky zvládnu, nicméně mi dá více zabrat.“

Přestože to Catie přímo nepřizná, její útlý pas jí dělá trochu neplechu se zády. Aby je trochu posílila, chodí pravidelně plavat (samozřejmě ve speciálním korzetu), přitom samozřejmě nezapomene mrknout na plavčíka. Vždyť flirtovat se může i v sedmdesátce!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 878