Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beyoncé / foto: Shutterstock

Beyoncé tančila pro syna libyjského diktátora. Za 36 milionů!

Spoře oděná Beyoncé tancovala a zpívala pro Muatsima Kaddáfího, syna plukovníka Muammara Kaddáfího. Za účast na uzavřeném večírku prý dostala dva miliony dolarů (36 milionů Kč).

Ačkoliv se večírek konal na karibském ostrově St. Barts, syn libyjského vládce si nenajal nic luxusního. Místo, kde se večírek konal, bylo spíš ošuntělé.

Na fotografiích je vidět opilého Muatsima Kaddáfího, jak dlouze upřeně zírá na manželku rappera Jay-Z. Pokud se to Beyoncé nelíbilo, nedávala na sobě nic znát, klidně se předváděla a kroutila do rytmu na jehlových podpatcích.

Mezi hosty byli například Jon Bon Jovi, Usher i manžel zpěvačky Jay-Z. Tomu exhibice Betonce zřejmě nevadila. On a jeho žena byli nedávno vyhlášeni nejvíce vydělávajícím párem Hollywoodu.

Večírek na karibské pláži Nikki se konal sice už na silvestra, ale teprve teď, jak píše list Metro, se na veřejnosti objevily fotografie z této oslavy. Zpěvaččina mluvčí odmítá její vystoupení komentovat a mlčí i o jejím vztahu se synem libyjského diktátora.

Popularitě Beyoncé ve Spojených státech toto vystoupení určitě neprospěje. Plukovník Kaddáfí totiž přiznal odpovědnost Libye například za katastrofu letu PanAm z roku 1988 nad skotskou obcí Lockerbie. Na cestě do New Yorku tehdy po pumovém útoku zemřelo skoro tři sta lidí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 57