Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hang Mioku / foto: Shutterstock

Pro silné žaludky: Hrůzy plastické chirurgie

Aneb kdy zkrášlování selhalo a obrátilo se ve zohyzdění.

Plastická chirurgie je obrovským byznysem, ve kterém se točí miliardy dolarů. Krize nekrize, klientů, především pak klientek, přibývá. Někdy z toho ale vznikne opravdový paskvil.

Tohle jsou ty nejhorší z nejhorších výsledků plastických operací.

Hang Mioku
Tato Korejka se stala natolik závislou na plastické chirurgii, že nějaký ten zákrok podstupovala každou chvíli. Jednoho dne však její chirurg další operace zamítl – prý má podezření na psychickou poruchu klientky. Ta se však zkrášlování nemínila vzdát, a tak si do tváře napumpovala olej na vaření.

Důsledkem toho její obličej neskutečně natekl. Dostala se až do korejské televize, která na ni uspořádala sbírku, díky níž mohla Hang Mioku podstoupit jakousi záchrannou plastickou operaci, kdy jí chirurgové z tváře odebrali více než 60 gramů cizích látek, z krku pak dokonce 200 gramů. Stejně ale vypadá pořád strašně.

magazin.cz

Jocelyn Wildensteinová
Příběh této „celebrity“ je poměrně známý. Pohledná žena se rozhodla, že se kvůli svému manželovi miliardáři promění v kočku, respektive bude jako kočkovitá šelma vypadat. A tak začala s pomocí plastických chirurgů konat. Po utracených čtyřech milionech dolarů jen za plastické operace však vypadá spíše jako Frankensteinova nevěsta.

magazin.cz

Michael Jackson
Plastické operace zpěváka Michaela Jacksona změnily opravdu neuvěřitelně. V sedmdesátých a osmdesátých letech vypadal jako normální černoch. Pak se rozhodl, že bude bílý. Jeho tvář se začala podivným způsobem měnit, a to nikoliv k lepšímu. Za vše mluví deset prodělaných operací nosu.

magazin.cz


Pete Burns
Známý zpěvák, bývalý frontman skupiny Dead or Alive Pete Burns, vypadá po plastických operacích spíše jako žena. Dopřál si injekcí do rtů i implantátů do tváří. V roce 2006 se nechal slyšet, že utratil většinu svých úspor za rekonstrukční chirurgii, když se to s jeho rty zvrtlo hodně špatným směrem.

magazin.cz


Dennis Avner
Dennis se tak trochu podobá Jocelyn Wildensteinové. Jeho přáním bylo vždy vypadat jako kočka, a tak si ho začal plnit. Zašel přitom dále než Jocelyn. Nejenže si nechal upravit tvář, ale i uši či zuby. Krom toho se nechal potetovat. No posuďte sami, zda teď vypadá jako vytoužený tygr.

magazin.cz

Amanda Laporeová
Kdysi to býval nenápadný a chudý kluk. Ovšem po bezpočtu operací se Amanda Laporeová stala jedním ze světově nejproslulejších transsexuálů. První plastickou operaci prodělal(a) v patnácti, v posledním ročníku střední si nechal(a) změnit pohlaví a s operacemi pokračoval(a).

magazin.cz

Donatella Versaceová
Jeden by řekl, že módní návrhářka bude mít vkus. Možná měla, ale pak rozhodně nemůže být pyšná na to, jak po sérii plastických operací dopadla. Dnes je totiž karikaturou sama sebe.

Nos má větší než před operací, což je paradox, protože většinou se operuje s cílem ho zmenšit. Rty má také větší, ale zase příliš. Vypadá to, jako by se snažila vypadat jako ty hollywoodské hvězdy, které obléká. Jenže se to prostě nepovedlo.

magazin.cz

Michaela Romaniniová
Italský prominentka z vyšší vrstev Michaela Romaniniová celosvětově proslula nadužíváním kolagenových injekcí. A co nezničil kolagen, dokonaly nesčetné plastiky. No řekněte, hádali byste jí 40?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 507