Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Silikony bez silikonů? Nová metoda zvětšení prsou

Jedná se o revoluční metodu, ke které nejsou třeba implantáty.

Američtí plastičtí chirurgové vyvinuli metodu, při níž se odebere tkáň ze spodní části prsu a umístí se nad bradavku. Poprsí pak vypadá plnější a pevnější i bez použití implantátů.

Profesor Laurence Kirwan, britský konzultant s praxí v New Yorku, svou metodu představí až v dubnu, už teď ale vzbuzuje velký zájem.

Jde o kosmetické vylepšení prsou bez užití implantátů. Další podobné metody užívají tuk z jiné části těla anebo dokonce kmenové buňky, které mají doplnit prsní tkáň.

Zespoda nahoru
"Vlastně jen přemisťuji tkáň a snažím se o co nejlepší efekt. Zaměřujeme se na to, aby se ve spodní části prsu kůže vypnula, tlačila tak ňadro nahoru a dávala mu plnější tvar," vysvětlil profesor Kirwan reportérům listu Telegraph.

"Pro mnoho žen bude tento zákrok fungovat jako zvětšení prsou. Další velkou výhodou je, že jde o permanentní zásah. Na rozdíl od implantátů, které potřebují každých deset let vyměnit. Tato operace se už předělávat nemusí," dodal chirurg.

Kirwan provedl 150 operací tohoto druhu a tvrdí, že výsledky jsou skvělé.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 28