Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nejšílenější nákupy na eBay!

Nakupujete přes internet? Když zabrousíte na eBay, některé „zboží“ vás fakt překvapí... Tak třeba...

Kdo si koupí mé panenství?
Zoufalý člověk dělá zoufalé věci. Asi nějak tak si můžeme vysvětlit zvláštní nabídku studentky Carys Copestakesové, která dala do placu svoji nevinnost. Důvod? Peníze, jak jinak. Ale nešlo o žádné prachy na zbytečnosti, typu šminky nebo hadříky... nýbrž o školné.

Dívčina si tak chtěla umožnit, aby mohla nadále studovat školu, kterou jí rodiče z ekonomických důvodů už nemohli platit. Ale nakonec – světe div se – nepadla do rukou žádných movitých úchylů.

Její vyhlašovací cenu za první sex – tedy 10 000 dolarů - jí věnoval neznámý podnikatel jako dárek. Jen tak – bez sexu.

Sedvič s podobiznou Panny Marie
Tak tahle ženská měla štěstí... Představte si, že jednou si dělala sýrový sendvič a na toastu se jí udělal zvláštní obrazec, který velmi připomínal podobiznu Panny Marie. Žena (ačkoliv měla velký hlad) svůj chleba nesnědla. Místo toho si ho schovala a vydražila jej v aukci za 28 000 dolarů.

„Když jsem si do sendviče kousla, všimla jsem si tváře Panny Marie. Ihned jsem ho dala do plastové krabičky,“ vzpomíná žena. Že se jedná o zázračný kousek, svědčí i fakt, že tento sendvič vydržel již deset let v relativně neporušeném stavu.

magazin.cz

Použité kalhotky a kondom
No chápete to? Jedna Australanka (na eBay registrovaná jako annastella007) se rozhodla potrestat nevěrného manžela tím, že mu pěkně utne tipec. Tedy, dala do dražby spodní kalhotky jeho milenky plus použitý (prázdný) kondom, který našla na posteli. Zda si někdo tyto milostné relikvie koupil, nevíme. Každopádně je to hustý úlet!

magazin.cz

Sušená broskev ve tvaru vagíny
Začalo to docela nevinně. „Před Vánoci jsem si koupil pytlík se sušeným ovocem a žvejkám a žvejkám a najednou koukám na poslední kousek – sušená broskev. Když jsem se na ní zadíval víc, vyprskl jsem smíchy. To ovoce vypadalo jako vagína!“ vyprávěl příběh svého „zboží“ jeden prodejce na eBayi. Tento raritní kousek vážil 16 gramů, měřil 7 x 4 centimetry.

magazin.cz

Granátový guláš
eBayová figurka David Sampson rád obchoduje se zbraněmi. S čím ale v poslední aukci přišel, to byl docela silný kalibr. Chlapík se totiž rozhodl střelit svou početnou sbírku 750 sovětských granátů a jednu SAS pistoli.

Ovšem, než Sampson stačil kasírovat výhru, přišla na něj policie. Ta si podivného podnikatele pěkně skřípla. A to na pět let. Důvod? Obchodování s nebezpečnými zbraněmi ve velkém. Výtečník měl totiž ve svém domě v Kentu arzenál zhruba za 200 000 liber.

magazin.cz

Právo pojmenovat syna
Těhotná Melissa Heuschkelová se rozhodla ze svého požehnaného stavu vytřískat co nejvíce. Proto na eBay zadala zvláštní nabídku – ten, kdo mi dá nejvíce peněz, bude mít právo vybrat jméno pro mého syna.

Tato „práva“ si za 15 500 dolarů koupila webová stránka www.goldenpalace.com, která požadovala, aby se chlapeček jmenoval stejně – tedy Golden Palace (Zlatý palác). Vykutálená matinka chlapečkovi prý říká Goldie (Zlatíčko).

magazin.cz

Kupte si babičku
Desetiletá Angličanka už toho měla po krk! Poté, co pustili babičku z nemocnice, musela jí sloužit jako nějaký otrok. Neustále slýchávala ty otravné příkazy – přines, podej, udělej.

A tak se jednoho dne naštvala a dala svou jedenašedesátiletou babičku do dražby na eBay. Vyhlašovací cena? 20 000 dolarů. Když to pak doma prasklo, vnučka se hájila tím, že chtěla, aby babička našla někoho, kdo by se o ní hezky staral :-).

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27