Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ian a Jean Smith / foto: Shutterstock

Důchodci, kteří to umí rozjet. I v sexu!

Jsou staří, ale nepatří do starého železa. Poznejte seniory, kteří si umí život setsakramentsky užívat.

Nejstarší swingers na světě slaví sedmdesátku!

magazin.cz
Užívat? Tak to je to správné slovo... Tito sedmdesátníci z Velké Británie totiž patří mezi nejstarší návštěvníky swingers party na světě. A že to umí roztočit!

Ian a Jean Smithovi se od sedmdesátých let, kdy s nevázaným sexem začali, účastnili zhruba 300 swingers akcí. Nedávno jim byl dokonce udělen titul Král a královna swingers.

Přestože manželé Smithovi působí docela divoce, ve skutečnosti žijí celkem běžný život. Oba jsou v důchodu a sem tam vídají nějaké ze svých osmi vnoučat. „Nedávno se mě vnučka zeptala, jaký máme recept na šťastné manželství. Řekla jsem jí popravdě, že je to nevázaný sex! Ano, je to tak. Díky tomu, že jsme si s mužem dopřávali erotické radovánky bokem, byl náš vztah pořád svěží a nikdy jsme si neomrzeli,“ uzavírá nejstarší příznivkyně swingers akcí, Jean Smith.

Nejstarší hráčka ping pongu – 99 let!
Australanka Dortohy De Low ze čtvrti Hurtville v Sydney má jednu velkou vášeň – ping pong! Zatímco spousta jejích vrstevníků pobývá v sanatoriích, nebo chodí krmit holuby do parku, Dorothy každý den vstává, aby za včasu byla u svého pingpongového stolu.

Pravidelný trénink se jí zúročil. Na letošním Mistrovství světa veteránů v Číně, byla Dorothy De Low nejstarší ze 2000 soutěžících a nikomu to nedarovala!

magazin.cz

Nejstarší panna na světě má 105 let!
Chcete žít dlouho? Pak nemějte žádný sex! Tak alespoň vidí důvod své dlouhověkosti stopětiletá babička Clara Meadmore. Tato žena, která ještě pamatuje dobu, kdy se potopil Titanic, tvrdí, že je sama, bez muže, od svých 12 let.

„Na lásku jsem neměla čas! Jediné, pro co jsem žila, byla moje práce,“ přiznává Clara. Zvláštní je, že Claře, která si uchovala panenství do tak požehnaného věku, chodí nabídky k sňatku. Babička však všechny své nápadníky odmítá...

magazin.cz


Nejstarší doktor – 100 let!

Doktor Walter Watson je jako pamětní kniha. Aby ne. Za svou více než šedesátiletou praxi v medicíně už toho má dost za sebou. Přivedl na svět 18 000 dětí a nadále ošetřuje už několikátou generaci svých skalních pacientů.

Jednou z jeho nejvěrnějších pacientek je i Sabra Allen, sedmasedmdesátiletá babička, která je ve lékařově péči celých 59 let. „Doktor Watson mi je vyloženě souzený. Přivedl na svět mých pět dětí a dvanáct vnoučat, což je vlastně celkem 17 lidí z naší rodiny!“ A jak se zdá, doktor Walter Watson si počká i na další – svůj bílý plášť totiž ještě nesvékl!

magazin.cz

Nejstarší prostitutka – 82 let!
Říká se jí „Babička“, ale babičkovsky se opravdu nechová. Přestože má tato tchajwanská obchodnice s láskou na kontě „osm křížků“, s řemeslem seknout nehodlá. Nedávno ji policisté zadrželi, když si do své „komůrky“ vedla 52letého kunčofta. „No a co? Co je na tom špatného?“ rozčilovala se stařenka, když ji policisté vedli v želízkách na policejní stanici.

U výslechu mlčela jako zařezaná, jediné, co se strážci zákona dozvěděli bylo, že se jmenuje Chiu a že za „jedno číslo“ bere 300 tchajwanských dolarů, což jsou na české koruny necelé dvě stovky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 30