Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: repro Youtube

Kdo se chce přiživit na Lady Gaga? Nebo naopak?

Lady Gaga prý ukradla svou image zemřelé zpěvačce Liny Morganaové.

Matka mladé zpěvačky Liny Morganaové (+19), která spáchala sebevraždu v době, kdy se začala její kariéra slibně vyvíjet, obvinila Lady Gagu z plagiátorství image.

Ta prý její dceři ukradla excentrický styl vystupování, když s ní v roce 2007 spolupracovala.

Lady Gaga, vlastním jménem Stefani Germanotta, napsala s Linou Morganaovou několik písní ještě v době, kdy nebyla slavná a nepoužívala svůj pseudonym.

Až koncem roku 2008 se označila za Lady Gagu podle písně skupiny Queen a její hudební hvězda začala závratně stoupat.

Zpěvačky se seznámily přes bývalého přítele a rádce Gagy Roba Fusariho. Ten chtěl, aby dnešní pop star napsala texty, které by Lina mohla použít na svém debutovém albu.

Chce zachránit duši své dcery
Avšak tato devatenáctiletá dívka s hudebním talentem v říjnu 2008 ukončila svůj život skokem z desetipatrové budovy. A na Lady Gagu se nyní obrací Linina matka Yana, aby hvězda přiznala, že za svůj image, který jí pomohl ke slávě, vděčí také zemřelé kolegyni.

"Dělám to proto, abych zachránila duši své dcery. Lady Gaga však Lininu duši stále drží a já chci, aby byla konečně volná," uvádí Yana v rozhovoru pro deník New York Post.

Lady Gaga lže, kudy chodí?
"Všechno, co říká, je od Liny. Mluví o tom, že prožívá temný a tragický život, a přitom má všechno, co si může přát. Vychodila stejnou školu jako Nicky Hiltonová, protože její rodiče byli bohatí. Ale Lina opravdu měla těžký život a často o tom mluvila," dodává Yana.

Aby svá tvrzení doložila, ukázala fotky Liny z poslední doby jejího života. Na nich má její dcera na sobě latexové bikiny, ve kterých sedí u piana. V porovnání s tím mají kostýmy Lady Gaga působit až neohrabaně. Yana Morganaová k tomu říká: "Lina měla tenhle styl, Lady Gaga měla úplně jiný. Přes noc ho dramaticky změnila."

New York Post dále uvádí, že Linina matka usiluje o vydání několika písní, které Morganaová natočila s Lady Gagou. Včetně písně s názvem Wunderland, která je nyní dostupná i na webu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12