Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

FOTO: Gothic kreatury

Bílá tvář, černý šat - říkají si gothic a většina z nich vypadá jako z hororu. Ale věřte-nevěřte, občas mohou působit i docela směšně... Zírejte!

Pán temnot a jeho otrokyně
Dlouhovlasý muž v černém venčí svoji družku. Jak jinak než na stříbrném řetězu. Dívka za ním odhodlaně cupitá. Na rozdíl od čtyřnožců, kteří jsou na tom podobně, venku nevykonává potřebu... Jde jen o to, aby si na podzimním vzduchu trochu „proluftovala“ své černé kadeře...

magazin.cz

Černá patka v akci
Pánové, kdo má nejdelší ofinu? Trio gothic drsňáků se nemůže dohodnout a tak se všichni pro jistotu tváří hodně tvrdě.

magazin.cz


Bliju krev

Chlapec s pěšinkou uprostřed vypadá hodně nezdravě. Tím spíš, že má kolem tmavě namalovaných rtů fleky, které působí jako od krve. Jedno je jisté - naše krevní skupina tento hoch není...

magazin.cz

Pan a paní „horká hlava“
Tento padesátník (vlevo) zřejmě prožívá „druhou mízu“. Našel si mladou přítelkyni a nasadil háro. Šedivějící prameny nabarvil na růžovo, k nim doladil i síťované tričko. Hochu, hochu, příště nech tu růžovou podprdu doma!

magazin.cz


Sexbomba v černém

Kráska s černým hárem působí trochu od rány. Jak by ne. Podle její vojenské čapky a košile s vypasovaným korzetem je jasné, že ji ovládají „temné síly“!

magazin.cz

Dívka s tykadlama
Představitelka klanu gothic si dala jeden cíl: co nejvíce se znetvořit. Do pusy si napíchala kroužky, podmalovala si oči černým uhlem a aby toho nebylo dost - oholila si obočí a místo něj si narýsovala obří „tykadla“. Takovou úděsnou vizáž nezachrání ani růžová mašlička ve vlasech!

magazin.cz

Kostěj nesmrtelný v akci
Muž se smrtkou na hrudi se tváří zaujatě. Zřejmě své rudovlasé družce vypráví o tom, jak přes víkend přelouskal Jiráskův román „Temno“.

magazin.cz

Gothic bystrozraký
Bradáč s extravagantními brýlemi se tváří přísně i trochu vyděšeně. Jakou záhadu objevil tento gothic vizionář?

magazin.cz

Kluk z plakátu
Modrá je dobrá a když se k ní přidá i černá, pak je to pecka! Gothic klučina má tuto kombinace barev zaručeně rád. Dokonce se, na rozdíl od mnoha slečen, nebojí oční stíny si trochu vystínovat.

magazin.cz

Kráska a...
... netvor - v podobě gotického šviháka - je někde v dáli. Nicméně tato ohnivá slečna je v porovnání s dnešní skvadrou svých soukmenovců na tom ještě dobře. Bod navíc za krásné vlasy!

magazin.cz

Černý Petr
Poněkud bledý chlapec se střapatým kloboukem hledá místo, kam by se ukryl před sluncem. Vždyť opálená pleť je pro gothic hochy totální propad!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 130