Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Blue Gekko

Show Davida Guetty: taneční událost roku!

Show Davida Guetty si nenechá ujít Mareš se Svobodovou, ani Axe Angels.

Tentokrát žádná dámská jízda! Česká Vicemiss 2008 Hana Svobodová (22) zanevřela na své kamarádky missky Kateřinu Sokolovou a Ivetu Lutovskou a po dlouhé době vyrazí do společnosti v doprovodu svého přítele Leoše Mareše.

magazin.cz
Nejlépe placený moderátor, který zvládá i několik akcí za víkend, si totiž na sobotní večer dopřál neobvyklý luxus - naplánoval si volno. Žádný romantický večer ve dvou se ale nekoná, právě naopak!

Leoš s Hankou si spolu s více než dvanácti tisíci lidmi nenechají ujít první halové vystoupení Davida Guetty v Česku. „Už se moc těším. S Leošem jsme oba hodně pracovně vytížení, a tak je pro nás každá společná chvilka vzácná. Já mám v sobotu ještě nějaké povinnosti ve Zlíně, ale pevně věřím, že se stihnu vrátit včas a užijeme si tu velkolepou show spolu,“ svěřila se půvabná tmavovláska.

Showmani i andělé
Nejžádanější světový dj a aktuálně také producent písní pro nová alba Madonny a Rihanny vystoupí v Praze v rámci svého One Love tour a během tříhodinového setu zahraje nejen své největší hity Memories, Sexy Chick, Gettin' Over You, Commander, The World is Mine nebo Revolver, ale představí i speciální tanečníky - Kryomeny.

magazin.cz
Dvaačtyřicetiletému Francouzovi bude během celonoční show v pražské Tesla Areně sekundovat česká djka Lucca, která se postaví za djský pult po několikaměsíční mateřské dovolené. Nabitý program doplní energický housový set dvojice maďarských producentů a djů Dániela Dalmadyho a Zsolta Milichovszkiho, známých pod hlavičkou projektu Muzzaik.

Jako další hosté vystoupí italský dj Mauro Mondello a český dj Neo. Stejně jako na všech velkých hudebních akcích, nebudou ani na největší taneční události roku s příznačným názvem One Love chybět AXE Angels.

Sexy trenérky flirtování, které vyléčí z nesmělosti i ty nejstydlivější, prozradí klukům osvědčené flirtovací triky, které si budou moci otestovat ve flirtovací hře. A vítězové rozhodně neodejdou s prázdnou!

Máte poslední šancí!
Základní vstupenky byly vyprodány během pouhého jednoho týdne! Aktuálně jsou v prodeji poslední volné lístky v kategorii stání až po několik variant z kategorie VIP, které zaručují ta nejlepší místa, odkud lze show sledovat.

David Guetta - One Love, Tesla Arena, 25. 9. 2010 od 20:00 (předpokládaný konec 06:00)

  • magazin.cz
    cena: stání 830,- Kč / první vlna - VYPRODÁNO
  • stání 980,- Kč / druhá vlna - VYPRODÁNO
  • stání + tribuny 1250,- Kč
  • VIP Jih: 2700,- Kč (obsahuje raut)
  • VIP Premium lože: 2700,- Kč (každý box má k dispozici stolek + 1 lahev vodky, 1 lahev sektu, 1 lahev rumu, 2 lahve vody, jablečný a pomerančový džus + raut)
  • VIP Premium: 2500,- Kč (obsahuje raut)
  • VIP Exclusive: 3900,- Kč (obsahuje raut, vstupenka je do skyboxu)
  • VIP terasa: 3900,- Kč (ALL INCLUSIVE)

Všechny vstupenky jsou k zakoupení v předprodejích sítí Ticketpro a Ticketportal.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9