Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Puberťák se chtěl mstít za záletného otce. Pobodal prostitutku

Syn vinil za rozpad rodiny prostitutky, tak jednu pobodal.

Jen "hrubě vynadat prostitutce" prý chtěl 15letý puberťák ve vídeňské čtvrti Favorieten. Skončilo to ovšem tak, že ji v bytě svých rodičů pobodal více než dvaceti ranami nožem.

Mladíka prý silně frustroval fakt, že manželství jeho rodičů se před třemi lety rozpadlo. A to kvůli tomu, že otec využíval služeb povětrných žínek a volával na erotické telefonní linky.

Proto se jeho syn hodlal pomstít. Čin chladnokrevně plánoval skoro celý rok, píše rakouský portál nachrichten.at.

Dvacet bodných ran!
Podle vyjádření advokáta Wolfganga Haase chtěl jeho mladistvý klient prostitutku, kterou si objednal domů, jen "potupit".

Později ale děj eskaloval - 24letá Rumunka pochopila, že v tomto případě nepůjde o kšeft a že se nedočká finančního zisku. Došlo k prudké hádce, školák v jejím průběhu popadl kuchyňský nůž a zasadil jím cizince přes dvě desítky bodných a řezných ran!

Podle Maria Hejla, mluvčího vídeňské policie, se chlapec přiznal k tomu, že kněžku lásky "skutečně hodlal zabít"!

Hodný hoch...
Jak zdůrazňuje obhájce Haas, jeho mandant byl až dosud bezproblémový hoch a ve škole dobrý žák. Nikdo zatím neměl tušení o tom, že mladistvý pachatel dlouhodobě trpěl psychickými potížemi.

Sousedé v bydlišti ho označili za "příjemného klučinu".

Oběť, která měla podle mladíkových představ být "pohaněna" za všechny prostitutky, skončila na JIP jedné vídeňské nemocnice. Utrpěla bodná poranění na ňadrech a řezné rány na celém těle.

"Stav zraněné ženy se zlepšuje," konstatovala mluvčí zmíněného špitálu Karin Fehringerová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23