Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Lady Gaga straší ve věži. Platí si krotitele duchů

Zpěvačka Lady Gaga utrácí údajně tisíce dolarů za tzv. krotitele duchů. Ti musejí prohlížet každý hotel a prostory, které se newyorská rodačka s italskými kořeny chystá navštívit.

Tato excentrická zpěvačka má hrůzu ze zlých duchů, a proto je jejím zvykem vyslat skupinu výzkumníků specializovaných na paranormální jevy.

Ti pečlivě prohlížejí každý hotel a zastávku na jejím turné. K tomu musí bezpodmínečně dojít vždy, když se zde popová hvězda chystá strávit noc. Uvádí to britský časopis Gratis.

Lady Gaga je svoje teta
Čtyřiadvacetiletá diva prý je přesvědčená o tom, že je reinkarnací své zemřelé tety. Také údajně utratila třicet tisíc liber (v přepočtu téměř cca 850 000 korun) za přístroj, který by měl prostřednictvím elektromagnetického pole detekovat přízraky.

"Ona věří v paranormální jevy a nehodlá nic riskovat, když je na cestách. Chce se chránit se před duchy," uvedl zdroj z blízkosti zpěvačky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15