Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Shutterstock

Victoria Beckhamová: David nezahýbá, miluje mě!

Victoria Beckhamová brání své manželství s Davidem Beckhamem. A to poté, co tisk začal přinášet skandální zprávy o tom, že její muž strávil noc s prostitutkou.

Bývalá Spice Girl se v novém vydání britského Marie Blaire v rozhovoru o svém jedenáctiletém manželství s oblíbeným fotbalistou a modelem doslova rozplývala. Přesvědčivě tvrdila, že je do svého manžela, který je nyní hvězdou losangeleského fotbalového týmu Galaxy Star, stále bláznivě zamilovaná.

Spřízněné duše
"Jsme si pořád tak blízcí, David a já. Nedávno jsme byli na večírku v domě mé matky a já mu seděla na klíně. Velmi se milujeme," řekla v rozhovoru pro časopis a pokračovala.

"Podívala jsem se na něj a řekla jsem si - i když jsme manželé jedenáct let, na tomhle večírku jsme jediný pár, který má k sobě ještě blíž. Jsme spolu duševně spříznění."

Oheň bez kouře
Módní ikona Beckhamová tvrdošíjně odmítá tvrzení o nevěrách svého manžela jako lži: "Než jsem se stala slavnou, vždycky jsem si říkala, že není kouře bez ohně. Ale věřte mi, že oheň může být bez kouře."

Slavný pár se v současné době kvůli údajně nepravdivé zprávě bulvárních plátků soudí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13