Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Matt Damon jako agent bez minulosti Jason Bou / foto: Bontonfilm

Matt Damon umí jen holky. Bude mít čtvrtou!

Herec Matt Damon tisku sdělil, že jsou s manželkou Lucianou Barrosovou nadšení, protože budou mít holčičku.

Dvojice, která už společně vychovává dvě dcery, čtyřletou Isabellu a dvouletou Giu, a to spolu s jedenáctiletou Alexis, dcerou Barrosové z předchozího manželství, je šťastná.

"Je to holka!" vykřikl Matt, když se to dozvěděl, a dodal: "Jsem nadšený. Svoje děti prostě miluju. Už se jí nemůžu dočkat."

Tento sympatický držitel Oscara také uvedl, že podle něj svou těhotnou manželku dostatečně "neopečovává". Přitom prý je to v New Yorku relativně snadné. Sehnat se tam dá vše, po čem jen těhotná žena zatouží.

"Asi ji dost nerozmazluju. Přitom pro nastávajícího otce v New Yorku je dobré právě to, že ať už žena dostane chuť na cokoli, nejenže to nebývá k sehnání dále než jeden blok od jejich bytu, ale firma to většinou dodá až na místo. Takže je to mnohem jednodušší," podotkl hrdý otec.

Být otcem je nejlepší!
Čtyřicetiletý herec také vysvětlil, že přestože ve své kariéře dosáhl obrovského množství úspěchů, být otcem je pro něj tou nejkrásnější zkušeností v jeho životě.

"Je to skvělé, opravdu neuvěřitelné. A je to prostě úplně něco jiného, než jakákoliv jiná zkušenost v mém životě. Je to, jako když se znovu učíte žít. Je to vlastně takové určité ohromení. Je to opravdu nádherné," uvedl Damon pro časopis OK!.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4