Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Americká sexbomba maluje ňadry!

Malovat se dá ledasčíms. Dokonce i ňadry - ovšem musíte mít tu správnou velikost. A ta americké umělkyni Kiře Ayn Varszegi opravdu nechybí...

Nový fenomén: Breast painting
Mnohé „prsatice“ na svůj hrudník nadávají. To však není případ Američanky Kiry Ayn Varszegi, která svůj objemný dekolt číslo 38DD miluje. Není divu, vždyť ji živí! Kira se totiž proslavila svým netradičním výtvarným projevem, který nazvala „Breast painting“(malování prsy).

magazin.cz

„K umění jsem měla vždycky hodně blízko. Už na základce j sem si přivydělávala výrobou šperků, taky jsem natáčela videoklipy a hodně fotila. Prsy maluju od roku 2001, tedy devět let. Je to můj originální způsob vyjadřování a jsem na něj hrdá,“ říká Kira.

Je pravda, že její „výtvarná technika“ je poněkud netradiční. Malířka si na šablonu napatlá zvolenou barvu, tu pak přenese na bradavky, které otiskává na napnuté plátno. „Nemaluji nic realistického, na tom nemám trpělivost,“ přiznává Kira a my se jí - vzhledem k výtvarné technice - ani nedivíme.

magazin.cz

Prsa, nože a červené víno
„Já ale nemaluju jen prsama. Používám i jiné části těla, nebo věci, které mi přijdou pod ruku - třeba staré hračky, příbory, nože, kartáče. Pracuji s olejovými nebo akrylovými barvami, ale také ráda experimentuju s jídlem, které po sobě zanechává nějakou barevnou stopu. Třeba s rozpuštěnou čokoládou, borůvkami, třešněmi, kávou či červeným vínem.“

magazin.cz

Obraz za sedm táců

magazin.cz
Největší pomocí vnadné malířky je její želva Koopa, kterou umělkyně občas potřísní barvami a využije na některý ze svých obrazů. Možná, že to zní šíleně, ale Kira Ayn Varszegi má opravdu hodně příznivců, kteří jí fandí. Nejedná se o žádné uchylkáky, kteří se „zasekli“ na jejích obřích ňadrech.

Jak sama říká - lidi kupují její obrazy. A ty nejsou zrovna levné, na eBayi přijde jeden kousek na 400 dolarů, což je v přepočtu necelých sedm tisíc korun. „Nikdy bych takový úspěch neměla, kdybych nepoznala mého muže, Nestora. Má se mnou velkou trpělivost a naštěstí vůbec nežárlí,“ usmívá se šťastná a slavná malířka.

Chcete se mrknout, jak Kira ty obrázky dělá?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 40