Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katy Perry / foto: Egotastic!

Katy Perryová si vzala komika Branda!

Novomanželka dostala živou bengálskou tygřici!

Ze zpěvačky Katy Perryové a komediálního herce Russella Branda se o víkendu (23. 10.) stali v Indii manželé. Při té příležitosti Brand nevěstě věnoval vzácného bengálského tygra.

Dvojice si své ano řekla minulou sobotu. Stalo se tak v luxusní oblasti Aman-i-Khas v indickém Rajasthanu.

Dostala ztělesnění krásy

Russell svou novomanželku údajně překvapil nezvyklým svatebním darem. Utratil tisíce liber za vzácnou bengálskou tygřici Machli, která žije v národním parku Ranthambore. Ten leží právě nedaleko místa, kde proběhl dlouho očekávaný svatební obřad.

Podle britských Mail On Sunday vybral Russell právě tuto tygřici, protože o ní strážci parku hovoří jako o "ztělesnění krásy" a navíc mu připomíná jeho mladou ženu. Nicméně, tygřice zůstane v Indii a Brand bude jménem své manželky pravidelně hradit výlohy za pobyt Machli v jejím dosavadním domově.

Obřad po indicku
Přestože v prohlášení slavné dvojice stojí, že ceremoniál vedl katolický farář a dlouholetý přítel rodiny Perryové, je pravděpodobné, že během svatby došlo i na některé indické zvyky.

Nevěsta a ženich byli oblečeni v tradičním indickém oděvu. Katy se vdala v tradičním sárí a na páteční oslavě před svatbou měla ruce pomalované hennou.

Místo obřadu bylo vyzdobeno krásnými lampami a girlandami z květů. Na místě byli přítomni také dva sloni, kteří byli součástí ceremoniálu.

I když se před časem v novinách psalo o tom, že hlavní družičkou Katy by měla být zpěvačka Rihanna, ta se nakonec obřadu kvůli svým pracovním závazkům nezúčastnila. Zdroj z blízkosti popové divy pro portál TMZ uvedl, že Perryová neskrývala žádnou zášť a měla pro Rihannu "plné pochopení", přestože se její kamarádka svatby nemohla zúčastnit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9