Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Charlie Sheen / foto: fanpop.com

Charlie Sheen zase přebral. A zdemoloval hotel

Hollywoodský krasavec Charlie Sheen byl hospitalizován v New Yorku.

Policejní zdroj sdělil internetovému magazínu TMZ, že policisté byli v úterý (26. 10.) v časných ranních hodinách přivoláni do pokoje hotelu Plaza, ve kterém byl známý herec ubytován. Nalezli jej údajně "intoxikovaného", "choval se iracionálně" a byl "silně rozrušený".

Sheena přistihli opilého a bez šatů uprostřed pokoje, kde byl úplně zpřeházený nábytek. Hollywoodská hvězda se prý pohádala s neznámou ženou kvůli peněžence, kterou Sheen postrádal. Ten následně v zuřivosti rozbíjel nábytek a poškodil i osvětlení pokoje. Uvedl to deník New York Post.

Alergická reakce?
Po rozhovoru s policisty herec souhlasil s tím, že vyhledá lékařskou pomoc. Následně byl převezen do nemocnice. Sheen do New Yorku přijel proto, aby navštívil bývalou manželku Denise Richardsovou a své dvě děti.

Sheenův agent pro portál UsMagazine.com uvedl, že herce hospitalizovali z důvodu "silné alergické reakce na nějaké léky". A že jej "pravděpodobně (z nemocnice) propustí zítra".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9