Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Paradise: Největší nevěstinec v Evropě!

Největší evropský nevěstinec funguje ve Španělsku. Praská pod náporem Francouzů!

V časech, kdy ve Španělsku vládl diktátor Francisco Franco, jezdívali jeho krajané, pokud chtěli vidět film s erotickým obsahem, do sousední Francie. Dnes je tomu právě naopak!

V severním Španělsku totiž najdeme stále více "hříšných lokálů" s červenými lucerničkami, jejichž zdi praskají pod náporem sexuchtivých Francouzů.

Na první pohled by návštěvník městečka La Junquera nedaleko francouzských hranic řekl, že před sebou má ohromnou diskotéku zářící pestrými světelnými efekty.

Costa Brava je centrem sexu
Jenže dívky, které tu tančí, se sem nepřišly bavit, nýbrž pracovat. Jsou to totiž kněžky lásky, zaměstnankyně největšího bordelu v celé Evropě, který nese příznačný název Paradise, neboli ráj.

Najdeme tu dva sály se světelnými show, striptýzová pódia, osmdesát "séparé" a větší počet apartmánů. Své služby tu nabízí a poskytuje přes 150 nevěstek.

Tento night club v městečku s pouhými 3 100 obyvateli ovšem není v místním regionu jediný. V okruhu pouhých tří kilometrů odtud se nacházejí dva podobné, jen o něco menší. A v celé provincii Gerona na španělsko-francouzském pomezí bychom jich napočítali více než tucet.

"Území Costa Brava u francouzských hranic se prostě stalo centrem sexu provozovaného za peníze," píše server merkur-online.de.

Krajany vyhnal za hranice Sarkozy
Tento boom má jednoduchou příčinu - v sousední Francii jsou totiž bordely zakázané! Pouliční prostituce tam byla postavena mimo zákon již v roce 2003. Toto opatření prosadil tehdejší ministr vnitra, dnešní prezident Francie Nicolas Sarkozy.

A tak jeho krajané doslova obléhají nevěstince v sousedním Španělsku, kde za frankistického režimu bylo něco podobného stejně pravděpodobné jako přistání Marťanů.

Podle střízlivých odhadů představují domorodí zákazníci ve španělských příhraničních "mamutích veřejných domech" pouhou pětinu. Čtyři pětiny pak připadají na "nájezdníky" ze sladké Francie!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9