Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Halloween v podání hollywoodských celebrit. Nuda!

Minulý rok byl plný šokujících odhalení a rozchodů, ale zdá se, že na Halloween mnohé páry kvůli dětem na neshody zapomněly.

Courteney Coxová (46) a David Arquette (39) se rozhodli slavit společně. David, který hrál v hororu Vřískot, si protentokrát odpustil strašidelnou masku. Místo toho se přizpůsobil své ženě a dceři, od kterých v současnosti žije odloučeně.

"Coco půjde za čmeláka a Courteney za slunečnici. No a já si tedy také obléknu něco květinového," řekl známý herec.

Elin Nordegrenová, bývalá manželka Tigera Woodse, také dovolila otci svých dcer, aby s nimi šel koledovat o cukrátka. Jejich dvouletý syn Charlie šel za Batmana a tříletá Sam se oblékla jako princezna.

Paris to roztočila
Na večírek se vypravila i Paris Hiltonová (29), ačkoliv se ještě před pár týdny zapřísahala, že s nočním životem končí.

Spolu s mladší sestrou Nicky podle listu Metro napřed uspořádala večírek a potom se vydala obhlédnout, co se děje v Playboy Mansion, tedy v domě Hugha Hefnera.

"Zašla jsem do Strašidelného domu v Hefnerově domě. Bylo to strašně strašidelné a velká zábava," napsala svým příznivcům.

Zato Leonardo DiCaprio (35) slavil v tradičním duchu: v hollywoodském obchodě Toys and Costumes nakoupil ďábelské masky pro celou rodinu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6